Üdv! Szeretném megkérdezni, hogy mennyire lenne jó ez a bicikli, ha én városban ide-oda járkálásra használnám, viszont esetleg néha-néha egy-egy kisebb túra alkalmával is igénybe venném? Nagyon tetszik nekem ez a "chopper" forma. Elgondolkodtam azon, hogy mennyivel jobb ez az egész a deréknak, a hátnak, egyszóval sokkal kényelmesebb lehet. Nem tudom, hogy a 195 cm-hez és a 78 kg-hoz mennyire jó, vagy nem jó ez. Két további kérdésem lenne... Az első az, hogy mivel itt a pedál nem alattam, hanem előttem van, nem kínszenvedés-e a tekerés? Mert ugye egy "normál" kerékpárnál, ha alattunk van a pedál, beleadjuk a testsúlyt, viszont ennél csak lábból tekerünk.. Ha esetleg tévedek, javítsatok ki! x) A második, hogy olvastam a "vélemények" ablak alatt, hogy az illető rakott bele váltót. Ezt mosollyal az arcomon olvastam el, mert nincs kedvem megelleni 1-es fokozatban 100 tekerés / percben.. Illetve az is ott állt a szövegben, hogy a boltban eleve váltósan kínálták.. Ez az opció nekem bejön, csak sehol nem találtam erre bizonyságot a neten. Kérem, aki tud dolgokat tapasztalatból, illetve, mert már jártas ebben a témában, írja le a tanácsát!
Köszönöm!