Sziasztok!
Van egy Novatec Rebel agyam, amiben a kónusz és a driver eléggé elhasználódott. Hol tudnék ehhez 9t drivert és kónuszt venni?
Válaszotok köszönöm!
Sziasztok!
Van egy Novatec Rebel agyam, amiben a kónusz és a driver eléggé elhasználódott. Hol tudnék ehhez 9t drivert és kónuszt venni?
Válaszotok köszönöm!
dragon,: jah xD // többet nem nagyon tudok segíteni.. kónusz nekem is kéne majd..
máskor fórumra tedd ki, mivel nem véletlenül lett...pont ilyenek miatt van a fórum...
Bogácsi vagyok.. tudod anno voltam is lent noszvajon:D nekem is szar volt a driverem, megoldották.. annyit mondtak h nekik nem nagyon éri meg.. de szerintem adnak neked is.
@Peetii: te amugy egri vagy vagy csak ugy mint én?:D mert szoktam ott bicózni de téged még nem láttalak.
@Peetii: én noszvaji vagyok itt van eger mellett hol vettél drivert:Dam eerbe járok suliba:Dmekkora véletlen:Dlátom te meg egri vagy:D
ja.. h Te noszvaji vagy.. akkor.. eger hasznosholmik.. kérdezd meg:D
Én egy közeli bringás boltban vettem drivert. egy új novatec agyból szedték ki. 5ezerért elvihettem a drivert (csapágyak, kalapácsok, rugó) a kónuszt nemtudom..
am nem azért kellenek nekem ezek a dolgok mert használni akarom hanem mert haverom meg akarja venni és csak akkor veszi meg ha rendesen működik...
nekem van egy 9 es driverem :D csak a csapágyak kilettek belőle szedve mert 2 darab szétment. pont ezért elég olcsón odaadom. :D zo-li-1994@hotmail.com -> irj ha érdekel
Velvártban drivert.
Vagy vegyél agyat....Olcsóbb sztem.
Amúgy fórum:D