Szeretnék bele 10es drivert venni, ugye ebbe csak a Joytech kompatibilisek a jók? Ha valaki tudna linket adni ahol van olcsón 10es driver azt megköszönném.
Vagy ha lenne eladó valakinek.
Előre is köszi.
Szeretnék bele 10es drivert venni, ugye ebbe csak a Joytech kompatibilisek a jók? Ha valaki tudna linket adni ahol van olcsón 10es driver azt megköszönném.
Vagy ha lenne eladó valakinek.
Előre is köszi.
Szerintem ha nincs baja a mostani driverednek,akkor inkább vegyél egy 23fogas lánctányért és akkor az nem 9-25,meg olcsóbb is. Amúgy a novatec(nem biztos),salt,stolen,ody driverekkel kompatibilis. De a 9-25 bmx-en nekem kényelmes volt. :D
@bandyta26: Nyíregyházán vettem az enyémet, szerintem még akad. :D
Valaki nemtudna konkret boltot mondani ahol a kazis variaciot lehet kapni? 12 t vel
@dehecked: Jaaa értem
Hát 10es kéne, de ha tudok olcsón szerezni akkor mindegy.:/ Mert 25-9et nem akarok...:S
@zolesz11: az skf egy (tudtommal) minőségi csapágymárka ami külön üzletekben árulja az iparis csapikat mindenbe (munkagépek, biciklik, stb) és ilyen boltba lehet venni driverbe valót is. am most vettem észre h 10 fogasat írtál de nemtom azért-e mert pont 10es kell v azért mert kisebb kell a mostaninál?
@dehecked: Csapágyat ki tudom szedni a másikból...ha jó beleO.o Vagyis remélem ki tudom szedni belőle.
Megköszönném ha megérdeklődnéd:D
Mi az az skf??XD O.O
@zolesz11: hát öcsémnek van egyy amiben szar az egyik csapi és szétesett de azt skf megoldja :D majd beszélek vele h eladja-e neked meg h nézze meg mennyi lenne egy új csapágy és azzal együtt mennyibe adná.
Köszi.
Amúgy eléggé sok az a 12 ezer egy driverért.
Annyiból majdnemhogy veszek egy új agyat.
Valaki olcsón nem tud??:/:D