Az lenne a kérdésem, hogy az Ody Race CS villa belemegy-e a sima, nem integrált fejcsőbe. Ha nem, akkor meglehet valahogy oldani, hogy passzoljanak egymásba?
Az lenne a kérdésem, hogy az Ody Race CS villa belemegy-e a sima, nem integrált fejcsőbe. Ha nem, akkor meglehet valahogy oldani, hogy passzoljanak egymásba?
@Kenny: Köszönöm a segítségedet. Én valószínűleg az előbbi választom, van egy jó ismerősöm, aki szerintem szívesen forgácsogatna rajta az esztergájával. Attól félek, hogy mivel ez krómium molibdén és hűkezelt, marha kemény kés kell hozzá. Mivel ezen a villán van egy 45 fokos letörés, azt síkba esztergálva, és rézből gyárva hozzá egy alsó konuszt szerintem használható. Hagyom-ányosat azért nem tennék rá, mert nem illeszkedik a villanyakcsőre, lötyög rajta a majd 1-2 mm-es hézag miatt.
@Nemeske: Illetve javítanám magam, van beütős ipari fejcsapágy (néha teljesen megfeledkezek ezekről), ezeknek az alsó kialakítását lenne érdemes megnézni, hátha.
@Nemeske: Ha integrált a villa akkor azt már csak esztergályos tudja neked "egybeintegrálni."
Érdeklődnék, hogy tud-e valaki abban segíteni, hogy egy hagyományos villanyakcsövű BMX vázba hogy lehetne ,,integrálni" egy integrált vázba való villát? ( a villa nyaka tartalmazza a 45 fokos kúpot )
@Kenny: cserélj velem villát az enyém jó a te vázadba :D:D:D ;)
@Prox47: Köszi! Utólagosan mi is összelegóztuk, hogy ez is integrált, és nem lesz jó a vázamba
a fejcsapitól nem függ hogy milyen villa mehet a vázba, ráütöd a villára a csapágynak a legalsó részét amit a villákra kell tenni ugye amin forog majd a csapi és kész. feltéve hogy nincs már rajta a villán egy gyári integrált cucc ami miatt csak integrált csapihoz lehet használni, azt hiszem a dartmoornak van ilyen villája