Arra lennék kíváncsi, szerintetek melyik a jobb pedál? Ha valakinek van tapasztalata valamelyikkel arra kíváncsi lennék...
Arra lennék kíváncsi, szerintetek melyik a jobb pedál? Ha valakinek van tapasztalata valamelyikkel arra kíváncsi lennék...
Ja még annyit, hogy bár nem láttam élőben a salt pedált, de nekem síknak tűnik, míg a primo be van homorítva így még a szegecsek majdnem minimálisra kopásánál is tudsz vele menni egy darabig, nem lesz egykönnyen "jégpálya"
Primo sticker alut vegyél, ha van rá pénzed, vagy mindenképp a primot vedd, mert jól tapad.
Én a bringámmal kaptam a Salt AM pedált,nagyon jól tapad és az ütéseket is bírja,ajánlom neked;)
@Dwane: én is inkább afelé hajlok, de akk. találnom kéne valami jó átlátszó markolatot OG-ba.tudsz ajánlani valamit?
hello, nekem volt egy salt am junior pedálom ami nagyon pici volt de jól tapadt, ha a rendeset akarod venni akkor azt mondom hogy az jó, de a primo stickert nem ismerem. de szimpi nekem mind2. remélem tudtam segíteni. én a saltot venném a helyedben