HELP!!! Hogyan szedjem ki a csavart??? Pontosan a résnél tört ketté és az alsó fele (amelyiken nincs fej) benne maradt és nem tudom kiszedni! HELP!!
HELP!!! Hogyan szedjem ki a csavart??? Pontosan a résnél tört ketté és az alsó fele (amelyiken nincs fej) benne maradt és nem tudom kiszedni! HELP!!
ugyanúgy csináltam meg mint spank309, a túllógó csavarvéget én mondjuk egy sima vasfűrész lappal vágtam be, többször is jártam így és sokszor bevált, viszont ha nem lóg ki a csavar akkor egy kisebb fúrófejjel meg kell próbálni kifúrni, a fúró ki fogja hajtani neked a csavart, agyba beletört tárcsacsavart szedtem így ki
lehet veni menet mentöt kel bele furni egy lukat és a mentön forditot a menetezés igy végig tekered bene beleszorul és a forditot menetezés miat pont a kihajtás irányba szorul bele
Hát ez nagy sz*pás nekem is volt ilyen a hajtókarral, én úgy oldottam meg a problémát (hogy ne keljen újat venni) hogy fogtam a flexet és egy vékonyabb lapot és szépen vágtam bele egy kis vonalat amibe belemegy a sima csavarhúzó (lehetőlet nagy) és azzal ki lehet csavarni szépen én sajnos jobb megoldást nem tudok =D Teljesen egyszerű