sziasztok. érdeklődni szeretnék, tudja-e valaki hogy PONTOSAN melyik hegyen és hol van a soproni dh pálya. van e mellette aszfalt amin feltolhatom a bringát? esetleg a pályán kell. hogy lehet könnyen odajutni.
köszi előre is.
sziasztok. érdeklődni szeretnék, tudja-e valaki hogy PONTOSAN melyik hegyen és hol van a soproni dh pálya. van e mellette aszfalt amin feltolhatom a bringát? esetleg a pályán kell. hogy lehet könnyen odajutni.
köszi előre is.
soproni dh pálya nyáron rád várna...szól az eső szól a vicc mindig nálad lennék kinnt göröngy pálya csupa dózer alatad lennék hát fürödj meg!;)
@fpeter: hát ja :D talán nem véletlenül, hiszen az ország nagy része tök lapos. A vadvízi evezés is ritka sport itthon.
@opp: Ja és még mindig nem jutottam el, hogy kipróbáljam őket. :-( Majd ha Ausztriában off-season lesz, talán összejön.
@fpeter: azóta sokat fejlődött azért. Már van kb 4 hivatalos pálya. Nem egyszerű mert leginkább illegális mint ahogy az xc is, de nagyobb környezetkárosítással jár és jobban zavarja a túrázókat. Sajnos itt az Északbalkánon nincs kultúrája a terepkerékpározásnak...
A 12 évvel ezelőtti utolsó hozzászólás sokat elmond a sport nem népszerűségéről. :D
sopron - bánfalva(felső) - várhelyi út - parkoló az út végén - és onnan már ki van táblázva. ha ezen az úton mentek akkor magán a pályán tolhatjátok fel illetve a régi pálya részein. a lényeg hogy el lehet jutni autóval oda. a másik út az bonyolultabb és hosszabb, de az a pálya felső részére, a (várhelyi) kilátóhoz visz fel. ha érdekel azt is leírom.
én tudom :D igazából nincs aszfalt... ha felvesszük a kapcsolatot szivesen felvezetlek oda titeket akármikor ;) :D