Társalgó 2026...

1-50 (51 hozzászólás)

Elküldve: 2026.01.01. 14:00 azaki71 

• azaki71 avatar
  • túrázgató/városi harcos
Témaindító hozzászólás:

Új év új topic..............................................................................

Elküldve: 2026.02.08. 00:30 fpeter 

• fpeter avatar
  • sima XC-s

@azaki71: Inkább választom a szemerkélő esőt 7-10 fokban, mint a ködös 0 fokot. :D

Elküldve: 2026.02.07. 18:24 azaki71 

• azaki71 avatar

Mível nyugdíjjaztam az öreg 26" Magellán kerékpárom,ezért áthelyzetem a Gravel kerékpárba az Eesilk elasztometeres nyeregcsövet és átcseréltem a kormányszárat rövidebre. (100mm - 80mm-re). Persze ma is eset, de amikorcsak szemerkélt az eső tudtam bő egy órát tekerni, és a Gravel így észrevehetően kényelmesebb lett.

Elküldve: 2026.02.05. 17:52 azaki71 

• azaki71 avatar

19,5 év után nyugdíjjaztam az öreg 26" Magellán kerékpárom. Még müködöképes és akár fenntartható, de ugy döntöttem, hogy most elteszem. A 29er megkedveltem az lett az elsődleges kerékpár és a néhány tisztán aszfaltos utra a Gravelt fogom használni, megtartva azt. A Magellánt lemostam és felkerült a garázs falára mint dísz.

Elküldve: 2026.02.05. 13:37 fpeter 

• fpeter avatar
  • sima XC-s

@Makky: Volt sajnos olyan is... Azt szigorúan csak kesztyűben és szemüvegben csinálom. Sokkal jobban csípem a növényi olajat.

Kipróbáltam egy Magura féket, de ez a műanyag kontrukció engem nem győzött meg... Fent van aprón, ha valakit érdekel egy kvázi új 4+2 dugattyús fék.

Elküldve: 2026.02.05. 12:27 Makky 

• Makky avatar
  • virsli gumis/oútis
  • TestBike Team csapat
  • TestBike Team csapat

@Krupcheck: Nekem még egyik fékkel se volt ilyen bajom. Pedig van XT is. Évek óta nem kellett hozzányúlnom. Az nem megy sokat. SLX-em többet megy, de az is elmegy egy-két évet simán!

Elküldve: 2026.02.05. 10:38 Krupcheck 

• Krupcheck avatar
  • TestBike Team csapat
  • TestBike Team csapat

@fpeter: nálam mióta keveset futnak a bringák, állandóan szervizelni kell szezon előtt a fullyt, amin olajos XT-k vannak. Mondjuk amikor sokat futott, akkor meg azért kellett.

Bezzeg a másik bicón az alsópolcos MT200-ak 4 éve fenn vannak a helyükön, most is csak azért kellett hozzájuk nyúlni, mert kicseréltem alatta a vázat, aztán a hátsót újra be kellett állítani :D

Elküldve: 2026.02.05. 09:09 Makky 

• Makky avatar
  • virsli gumis/oútis
  • TestBike Team csapat
  • TestBike Team csapat

@fpeter: Ez főleg akkor jó, ha DOT-os olaj kell! :)

Elküldve: 2026.02.04. 21:14 fpeter 

• fpeter avatar
  • sima XC-s

Kezd újra egész jól menni a futás! El kellene kezdenem cx-ezni. De akkor kéne egy újabb bringa és így is neccesnek érzem ezt a 7-8 db-ot már. Majd egy hétbe beletelt, mire felkészítettem őket a szezonra. Kedvenc az olajos fék. Mindig történik valami hiba, ami miatt kiömlik az olaj és fel kell mosni.

Elküldve: 2026.02.02. 21:16 azaki71 

• azaki71 avatar

@Makky: Nekem sikerült a hétvégén másfél órát tekernem, így Januárban három alkalomal is kerékpároztam, még ha keveset is. A jó időre még várnunk kell.

Szarvas kalandok akadtak: Az erdőkben szoktak csordák átszaladni elöttem, ez már megszokott, de olyan is volt amelyik a bokorbol ugrot elém a mezögazdasági uton. De legdurváb az az esetem volt, amikor, aszfaltos uton lejtöben, kb 60km/h sebeséggel haladtam még a 26er-el, és hopp, egy szarvas szaladt át elöttem pár métere. Na akkor nem sok kellet hogy totálkárosra törjön. De amugy is van egy hülye tulajdonságuk, hogy általában a jármű felé, szaladanak és nem megfordulva, attól el.

Elküldve: 2026.02.02. 07:11 Makky 

• Makky avatar
  • virsli gumis/oútis
  • TestBike Team csapat
  • TestBike Team csapat

@fpeter: A fatbike-al én is szemeztem régen, de aztán elengedtem a témát, mert ugyan tényleg tők jó lenne ilyenkor, de tudom, hogy évente csak pár alkalommal használnám, vagy inkább pár évente csak. Ahhoz képest meg túl nagy helyet foglal! Túl sok bringám van! :)

Elküldve: 2026.02.02. 01:53 fpeter 

• fpeter avatar
  • sima XC-s

@Makky: Én egy erdei úttal próbálkoztam, PB-től messze voltam. Ahol a jég felett nem volt hó, ott bizony el-elmászott a bringa. N+1 bringának menő lenne ilyenkor egy fatbike.

Elküldve: 2026.02.01. 09:30 rcs2003 

• rcs2003 avatar
  • sima XC-s

Én általában kitaposott belű nyulakkal, tyúkokkal, macskákkal találkozom munkába menet reggelente az úton. :D

Elküldve: 2026.02.01. 07:05 Makky 

• Makky avatar
  • virsli gumis/oútis
  • TestBike Team csapat
  • TestBike Team csapat

Vége a januárnak. Pont egy hónapja van "tekerhetetlen" időjárás. Itt éppen most is havas eső esik. :((( Tegnap ugyan kimentem, de az út felében szitálás volt. Nem nagy élmény 2 fokban vizesnek lenni. :( Mára marad a görgő.

Elküldve: 2026.02.01. 07:03 Makky 

• Makky avatar
  • virsli gumis/oútis
  • TestBike Team csapat
  • TestBike Team csapat

@fpeter: Szarvas ugrott mát át előttem 10 méterre. A szagát is éreztem. A sz*r is belémfagyott! :)

Elküldve: 2026.01.31. 21:52 fpeter 

• fpeter avatar
  • sima XC-s

@azaki71: Kígyó felett repültem már át, nem hinném, hogy egy szarvasnál is reprodukálni tudnám ezt a trükköt.

Elküldve: 2026.01.25. 10:30 azaki71 

• azaki71 avatar

@fpeter: Na és a szarvasok? :-)

Én háztól - házig kerékpározom, és nem mindig csak erdöben így a mellék, vagy főutas szakaszok elkerülhetetlenül is részei az utjaimnak.

Elküldve: 2026.01.24. 22:33 fpeter 

• fpeter avatar
  • sima XC-s

@azaki71: Pályafutásom során még egyetlen vaddisznó sem állított meg az erdő szélén, hogy nem megfelelő fényvisszaverő csík van rajtam. :D

Elküldve: 2026.01.24. 13:53 azaki71 

• azaki71 avatar

Yes! Január-1 után ma végre ismét bringáztam, el sem hiszem. Mivel, korábban a mellék utak, kerékpárutak nem lettek letakaritva, ezért csak a főutak jöttek számitásba, ahol az olvadó hó miatt az ut széle ugyan erősen vizes, de ez most nem érdekelt.

Elküldve: 2026.01.24. 08:56 VTitusz 

• VTitusz avatar

@Makky: Köszi a szabványszámot. Hát igen, mi magyarok, legalábbis a többség, mindig azt hisszük, hogy okosabbak vagyunk mindenki másnál. Így a láthatósági mellény kérdésében is. Majd én megoldom okosban, versenyzők is ilyet hordanak, stb, stb. Mondjuk én még egy fotót nem láttam országúti versenyzőről, akin láthatósági mellény lett volna. Persze ez az én tudatlanságom. Biztos sok kommentelő teker országúton, országúti bringával, 20km/h pillanatnyi sebesség fölött, nem bevásárolni. Azért is írják, hogy semmi gond ezzel. biztos ráfeszül, nem lobog, hátsó zsebeket simán kezeli. Ja és persze ezt mind mind évi 10.000km országúti futásteljesítmény mellett.

Elküldve: 2026.01.24. 08:49 VTitusz 

• VTitusz avatar

@rcs2003: Nem értem a kérdést. Hol lehet olvasni róla? Hát nem egyértelmű, hogy egy pártpolitikus magánoldalán?

Elküldve: 2026.01.23. 16:58 Makky 

• Makky avatar
  • virsli gumis/oútis
  • TestBike Team csapat
  • TestBike Team csapat

@rcs2003: Itt tudod letölteni a teljes tervezetet. Keress rá benne! :) https://lazarjanos.hu/ujkresz/

Elküldve: 2026.01.23. 16:57 Makky 

• Makky avatar
  • virsli gumis/oútis
  • TestBike Team csapat
  • TestBike Team csapat

@azaki71: Olvassátok el, amit írtam! Ennek kell megfelelnie a ruhádnak: MSZ EN ISO 20471! Segítek: semmilyen bringás ruha nem felel meg ennek, akármennyi fényvisszaverő is van rajta!

Elküldve: 2026.01.23. 16:36 rcs2003 

• rcs2003 avatar
  • sima XC-s

Egyébként amiket felsoroltatok, azokat hol a tökömben lehet elolvasni? Mindenütt írnak mindenfélét a motorosokról, rollerekről, kerékpárokról alig találtam valamit. Ezt a sportkerékpáros kategóriát pl sehol még csak meg sem említik.

Elküldve: 2026.01.23. 16:17 azaki71 

• azaki71 avatar

@fpeter: A kérdés, hogyan kell értelmezni és a rendör hogyan értelmezi, mit tekint, "láthatósági ruházatnak".

Nem hiszem, hogy tul sokat hozzá tenne pár fényvisszaverő csík a láthatósághoz a nyári napsütésben, emiattértelmetlen, és minden plusz, magunkon viselt kiegészitő nyáron zavaró tud lenni.

Elküldve: 2026.01.23. 13:02 fpeter 

• fpeter avatar
  • sima XC-s

@azaki71: A kezdők kukásmellényt, a prok fényvisszaverő mellényszerű-szalagot használnak. Utóbbi sokkal jobb, mert szabadon hagyja a hátsó zsebeid.

Elküldve: 2026.01.22. 21:28 rcs2003 

• rcs2003 avatar
  • sima XC-s

Szerencsére felénk nem nagyon piszkálják a kerékpározókat. Pedig járnak ám sokan, van aki láncfűrészt visz a hóna alatt, mások fűkaszát, nyáron láttam egy figurát aki kb egy 5 m hosszú vastag lécet vagy nem tudom mit vitt a vállán biciklizés közben. Lent vidéken ez totál természetes

Elküldve: 2026.01.22. 18:56 Makky 

• Makky avatar
  • virsli gumis/oútis
  • TestBike Team csapat
  • TestBike Team csapat

@azaki71: Biztos van erre is statisztika, de szerintem nagyon kevés olyan baleset van, ami nem megfelelően látható ruházat miatt következett be. Előbb fognak azért elütni, mert a telefont nézi és nyomkodja, ahelyett hogy az utat nézné... Én a telefonálást büntetném sokkal jobban. Napi szinten látok ilyet!

Elküldve: 2026.01.22. 18:52 Makky 

• Makky avatar
  • virsli gumis/oútis
  • TestBike Team csapat
  • TestBike Team csapat

@rcs2003: Szerintem félreértetted, amit írtam. Vagy csak nem jól fogalmaztam. Én nem a láthatóság fontosságát vitatom, hanem a szabályozás mikéntjét. Én is elől+hátul két lámpával megyek. Ha az egyik lemerül/elromlik. Jó persze elromolhat mindegyik is, de nem szokott. :) Az összes sisakomra, cipőmre mindig ragasztok nagy fényvisszaverőket és sose értem, hogy gyárilag miért nem ilyenek! A ruháim nagy része is nagyon jól látható (sárga, narancs, plusz fényvisszaverő). Ettől függetlenül már b*szogatott rendőr olyan napsütésben nyáron, hogy kifolyt a szemem, hogy nincs rajtam mellény, mert szerinte mindig kell. És ugye még igaza se volt! Amúgy meg melyik ruhád felel meg az MSZ EN ISO 20471 szabványnak? Gondolom egyik se! Szóval ugyanúgy megbüntethet, ha akar téged is fényes nappal, meg Pistikét is, aki fekete alsó, felsőben teker haza a kocsmából vak sötétben!

Elküldve: 2026.01.22. 18:26 azaki71 

• azaki71 avatar

Nekem egyik nyári ruházatomon sincs semmilyen fényvisszaverő elem. Öszre, tavaszra van mellény, ami fényviszaverős és a téli kabát is az. Egyértelmű, hogy sötétben, gyenge látási viszonyok között sokat segit a láthatóságon. De ezt nem ugyanaz, mint a nyári ragyogó napsütésben. De nem is értem, eddig is mindig észrevettek, soha nem volt olyan szituáció, hogy nem. Mivel szintén napi szinten vezetek autót is, így egyáltalán nem értem, mit nem lehet látni a világos nappal.

Elküldve: 2026.01.22. 17:59 rcs2003 

• rcs2003 avatar
  • sima XC-s

Pl. máskor munkatársam szólt hogy jó lenne valami mellény mert hajnali sötétben mikor elkerült autóval alig vett észre, nagyon enyhe köd volt és azt a piros villogót raktam fel hátulra ami kisüti a szemem ha belenézek, de mégse volt elég hogy a kocsiból észre vegyenek, szóval kurvára nem mindegy!

Elküldve: 2026.01.22. 17:56 rcs2003 

• rcs2003 avatar
  • sima XC-s

@Makky: nekem csupa olyan mezeim, nadrágom és kabátom volt idáig amiken vannak fluoreszkáló elemek. Még a cipőn is volt három fényvisszaverő csík a sarkánál. Na persze nem azért hogy megfeleljek a KRESZ-nek hanem azért hogy lehetőleg ne üssenek el éjszaka ha mondjuk tudtomon kívül beszarik a hátsó lámpa és pont akkor abban az egy-két percben nem nézek hátra hogy rendben világít-e. Sose tudhatod hogy a tekerésed végét valami műszaki hiba miatt nem-e már sötétben fogod befejezni. Láthatónak lenni nem egy faszság amibe a rendőr beleköthet hanem alkalmanként életmentő és nem feltétlen kényelmetlen. Pl. egy 300Ft-os piros prizma hátul a nyeregcsövön nem sok edzős wattot fogyaszt, viszont ha úgy esik az életed is múlhat rajta.

Elküldve: 2026.01.22. 14:15 Makky 

• Makky avatar
  • virsli gumis/oútis
  • TestBike Team csapat
  • TestBike Team csapat

@rcs2003: A rendőr úgyis abba köt bele, amibe akar! Mellesleg az is benne van a szabályzatban, hogy "jóváhagyási jellel ellátott". Jelentsen ez bármit is, mert nem részletezi, hogy pontosan milyen szabványnak kéne megfelelnie. Sisakoknál is ezt írja, de annak altalában minden sisak megfelel, ami piacra kerül itthon. Egy felsőn, hiába tűnik ránézésre "láthatóságinak", nem lesz semmi ilyen szabvány megfelelőség. Szóval bele lehet kötni! Amúgy meg nekem van ilyen keresztpántos "mellényem" és marhára nem kényelmes, mert a szélben csapkod! Nagyon zavaró! Meg ez alól a sportkerékpáros se kivétel? Elég vicces! Képzeld el, amikor a TUS csapat edzésen mindenkin kukás mellény van! :)))) Meg az is tök jó szabály, hogy nem lehet 10km/h-nál gyorsabban futni a járdán! :)))) Vagyis csak kocogni szabad! Edzeni már nem lehet közterületen! :) Van még pár probléma vele....

Elküldve: 2026.01.22. 09:15 rcs2003 

• rcs2003 avatar
  • sima XC-s

*Fluoreszkáló ... fos telefon :D

Elküldve: 2026.01.22. 09:14 rcs2003 

• rcs2003 avatar
  • sima XC-s

@azaki71: a legtöbb bringás mez, kabát el van látva fluoteszkáló elemekkel. Ha nincs, lehet kapni X alakú hevederszerű láthatósági vackot is, nem kell mellénnyel bohóckodni (én sose hordtam mellényt, utálom). Ha messzire mentem felcsaptam hátra egy piros fényvisszaverőt meg a küllőkre a prizmát és ennyi.

Elküldve: 2026.01.22. 08:31 azaki71 

• azaki71 avatar

Nem tudom, és soha nem nézem mekkora sebeséggel tekerek egy kerékpár utón, föleg ha nincs rajta sehol senki. A fejünket az utszéli parkába is bel lehet ütni, akár állva is. De, nyáron mit nem látnak? Az menjen el látás vizsgálatra, ha nem telefonozik, hanem az utat figyeli, akkor idöben észlel. A jelenlegi szabály ezért jó, sötétben és rosz látási viszonyok között írja elő a láthatósági ruházatott, de hogy mindig viseljük a városon kivűl, azzal pont a technikai ruházat funkcióját teszik tönkre. Ez is csak ara lesz jó, hogy lehessen érte birságolni. Amugy az egész kresz tervezet ugy pocsék ahogy van, én semmi szakmaiságot nem látok benne, ez egy összegányolt valami és nagyon nem ugy néz ki, hogy egyeztettek volna bármilyen szervezettel (autos, motors, kerékpáros..stb) Na de mindegy, nem is tudom minek lovagolok rajta, elvégre ez nem hatályos.

Elküldve: 2026.01.22. 07:52 rcs2003 

• rcs2003 avatar
  • sima XC-s

"Azt sem értem, hogy miért kötnek a kerékpározáshoz sebességhatárokat, amikor a kerékpáron nem kötelező a sebességmérő."

Azért amiért a kristálycukorra is van szavatossági idő, holott az gyakorlatilag sosem jár le megfelelő tárolás mellett. Másrészt, ezzel is be van tömve egy kiskapu amivel vissza lehetne élni. Aki valaha programozott az érti miért kell néha ilyen szabályokat belevenni egy-egy rendszerbe. Simán csak debug :) egyébként gondolom van erre egy ökölszabály hogy milyen sebesség mellett mennyire esélyes meghalni vagy súlyosan megsérülni védőöltözet nélkül, esetleg a nagy sebességnél fellépő kormánykacsázás, amire azért szerintem nagyon kevesen vannak felkészülve, meg hogy adott sebességnél milyen messzire szúrod ki magad előtt az útakadályokat és mekkora fékút kell hogy biztonságos sebessségre lassulj, stb, ezek mind belejátszanak a szabályalkotásba. A láthatóság érthető, a sisakviselés pedig azt feltételezi hogy nem felelőtlen kisgyerek vagy hanem felnőtt akinek van annyi esze hogy nem a saját kárából vagy halálából akar tanulni.

Elküldve: 2026.01.21. 20:55 azaki71 

• azaki71 avatar

Azt sem értem, hogy miért kötnek a kerékpározáshoz sebességhatárokat, amikor a kerékpáron nem kötelező a sebességmérő. De ami abszurd a tervezetben, az a kötelező láthatósági ruházat városon kivül, mindig. Nyáron a 35 fokban is, szikrázó napsütésban, de a sisak meg nem kötelező.

Elküldve: 2026.01.20. 15:08 fpeter 

• fpeter avatar
  • sima XC-s

@azaki71: 5 fok alatt nem igazán érdemes bringára ülni. A hideg menetszél lefagyasztja az embert a bringáról.

Rászántam egy napot és megválogattam a bringás dobozaim. Remélem harapnak majd rá a sporttársak. Nem árt, ha van némi zöldhasú az ember pénztárcájában.

Elküldve: 2026.01.20. 13:38 rcs2003 

• rcs2003 avatar
  • sima XC-s

@azaki71: azok nem a hobbisták lesznek hanem versenylicensszel meg hivatalos akármivel rendelkező sportolók, lógott ez a kiegészítés már régebben is a levegőben ha jól emlékszem. Minket nem érint nyugodj meg :)

Elküldve: 2026.01.20. 10:17 azaki71 

• azaki71 avatar

Böngészétek az új kresz tervezetet: Ami nekem feltünt, hogy lesz olyan, hogy "sport kerékpáros".

1. § (1) A sportkerékpáros olyan, irányonként egy forgalmi sávos, legfeljebb 90 km/óra megengedett legnagyobb sebességű úton is közlekedhet, ahova egyébként kerékpárral tilos behajtani. (2) A sportkerékpáros olyan, irányonként egynél több forgalmi sávos úton is közlekedhet, ahol a „Kerékpárral behajtani tilos” jelzőtábla alatt „Kivéve sportkerékpárral” kiegészítő tábla van.

Elküldve: 2026.01.18. 20:03 azaki71 

• azaki71 avatar

@rcs2003: Igen, mind héten csak kiljebb tolják a felmelegedést, most már Februárra is hideg, csapadékos napokat írnak, bár mind tudjuk, az elörejelzések néha hetente lényegesen tudnak változni. Nekem ha szárazak az utak és 5 fok felet van, az már kerékpározható lenne, egy órás - másfél órás tekerésre.

Elküldve: 2026.01.16. 18:11 fpeter 

• fpeter avatar
  • sima XC-s

@rcs2003: Be kéne iratkoznom sítanfolyamra, de nem nagyon van hó. Hótalpas túrát is elhavolták februárra. Meg kéne néznem, hogy hol van felvonózás/szánkóbérlés a környéken és kipróbálni.

Elküldve: 2026.01.16. 17:47 rcs2003 

• rcs2003 avatar
  • sima XC-s

Hát, asszem szögre akaszthatjátok a bringát egy időre! :D Szerintem én se mostanában fogom elővenni a "rendes" montit, szeptember óta nem is ültem rajta... még az a ~2x5 perc is bőven elég ezekben a kellemetlen hidegekben amit a munkahelyig közlekedem oda vissza napi szinten bicajjal.

https://www.idokep.hu/hirek/kozel-10-ev-utan-visszater-a-vojejkov-tengely

Elküldve: 2026.01.16. 15:56 fpeter 

• fpeter avatar
  • sima XC-s

@azaki71: Én már 10 napja nem ültem bringán. Nem nagy élmény ilyenkor bringázni. Futni még csak-csak városon belül. Ilyen időben főleg gyakogtúrázom. Tartanom kellett pár nap született, mert a vádlim nem bírta (5-6 órás túra egyenetlen talajon elég nagy terhelést ró rá). Sport helyett befejeztem a gravel projektem. Rengeteg időm/türelmem elvitte. Vázon vezetett di2 kábelek, most szereltem először outi hidraulikus fékeket (Grx). 9-46 XD racsni XDR kerékre, flatmount rossebb, 50 mm teleszkóp, lockout kart kitalálni, hogy legyen rögzítve. Ridefarr kormány intergrált könyöklővel. A végeredmény nagyon patina lett.

Elküldve: 2026.01.15. 17:29 azaki71 

• azaki71 avatar

@Makky: Te döntöttél jól, mert én két ével ezelöt eladtam a mágnesfékes görgömet, lévén, hogy most már minden téli hónapban lehet érdemben kerékpározni. Hát most nem lehet. Remélem, hogy a február már alkalmas lesz kerékpározásra, és nem ugy lesz, mint anno, hogy még Húsvétkor is havat kel lapátolni. De tény, a kis utcák és a mellék utak nincsenek takaritva, ezért a latyak a legnagyobb ellenfél, ami éjjel még jó le is fagy.

Elküldve: 2026.01.15. 17:24 Makky 

• Makky avatar
  • virsli gumis/oútis
  • TestBike Team csapat
  • TestBike Team csapat

@azaki71: kb. 15 éve nem volt ilyen tél! Nálam is az utak takarításának a hiánya a korlátozó tényező. A főútakon már lehetne tekerni úgy-ahogy. Azokon csak helyenként van hó, ahol a fölkanyarodók felhordják. Azt még lehetne kezelni, de a háztól a főútig ki kéne tolnom, ami nem nagy élmény. Ráadásul ahogy most kinéz januárban már nem is nagyon lesz ez jobb. :((( Én görgőzök. Egy egyszerűbb mágneses "buta" görgő nem túl drága. Persze az is lehet, hogy a következő 10 évben megint nem fog kelleni. :) De hát ki tudja. Én az elmúlt 10 évben nem vettem elő! :) Még jó, hogy nem adtam el, mert elfért a garázsban.

Elküldve: 2026.01.15. 16:18 azaki71 

• azaki71 avatar

Nem számoltam ilyen télel, eddig mindössze 45km a januári tekerésem, és mert az utak felénk továbbra is erösen latyakosak, így a január a kerékpározás szempontjából egy nagy nulla. Otthoni trénerem és görgöm meg nincs, így február, márciusban minden napot meg kell ragadnom, amit majd az időjárás lehetővé tesz. Addig is marad a felsőtest erösités.

Elküldve: 2026.01.02. 00:04 fpeter 

• fpeter avatar
  • sima XC-s

@Makky: Én ma 7 fokban indultam a városból. Amint kiértem hűvös, határozott DNy-i szél, majd 15 óra körül a hőmérséklet is 4-re esett vissza. Mivel nem vittem magammal első lámpát, ezért kényszerből be kellett iktatnom néhány intervaledzést.

Elküldve: 2026.01.01. 18:43 Makky 

• Makky avatar
  • virsli gumis/oútis
  • TestBike Team csapat
  • TestBike Team csapat

Itt meg esett 10cm hó! Szóval az újévi bringázás nekem kimaradt. :( BUÉK! :)

Új hozzászólás:
(formázási lehetőségek)
kód eredmény
*dőlt* dőlt
**félkövér** félkövér
> idézet

szöveg
idézet
szöveg
\* *
* lista első elem
* lista második elem
* lista harmadik elem
  • lista első elem
  • lista második elem
  • lista harmadik elem
1. számozott lista első elem
1. számozott lista második elem
1. számozott lista harmadik elem
  1. számozott lista első elem
  2. számozott lista második elem
  3. számozott lista harmadik elem
[TestBike](https://www.testbike.hu) TestBike
paragrafus paragrafus paragrafus paragrafus

új paragrafus új paragrafus új paragrafus új paragrafus
paragrafus paragrafus paragrafus paragrafus

új paragrafus új paragrafus új paragrafus új paragrafus
Csak belépett felhasználók szólhatnak hozzá! Lépj be vagy regisztálj!