@johnny336: Mire gondolsz? Ezek teljesen a gyári, Csepel alkatrészek szinte tökéletes állapotban. Egyedül a csomagtartón volt egy kis rozsda, de helyre lett hozva. Gyáriak még a lámpák is. Nem csak angolul, hanem oroszul is benne van hogy made in hungary:D Nagyon sok ideig egy Balatonaligai nyaralóban voltak tárolva, de nagyon sokat foglalkoztak velük. Igazi kincs volt, és ez az énje meg is maradt mostanáig, egy cseppet sem változott. Én csak 16 éves vagyok és egy pár hónapja még én is azt mondtam volna rájuk hogy kuka az egész, meg hogy "tanyabike". De mostanra teljesen megváltozott róluk a véleményem. Édesanyám mesélt kicsit ezekről, ő szabolcsi családban nőtt fel, és elmonda hogy ők a faluban megőrültek egy ilyenért. És amikor pucoltam ezt a drótszamarat szinte elmesélte hogy hol járt, hogy hány patkárol zúzott le, hogy hány gázpalackot cipelt haza a benzinkútról. Nekem ez nagyon tetszett. És nagyon jó így utólag ránézni, hogy ez mégiscsak az 50es-60as évekből került elő még talán egy része a ruszkik kezégől, és most itt van a garázsban, gyári állapotban, tökéletesen:)