CSá Segítsetek.Tudja vki hol lehet külön 2011-es Kink Curb vázat venni ? Vagy vki cserélne velem vázat rá tok dobni 5 ezret. A váz egy helyen repedt :S
CSá Segítsetek.Tudja vki hol lehet külön 2011-es Kink Curb vázat venni ? Vagy vki cserélne velem vázat rá tok dobni 5 ezret. A váz egy helyen repedt :S
bocs de aza curb egy nagy szar fos mali szintén van vegyél velvártot használtan
@Keni01: A velvartot beszámítanám,de az ody nagyon kicsi :S Ha 7:75-öes vagy affölötti lenne akkor beszámítanám
Ja és mennyi súlyos az a repedés vegyél msn-re és külgy képet a repedésről!
@szadavid: Engem lehet érdekel a váz nemszámítod be az ody kormányomat??
@antony: hát te atom sötétvagy xDHol van az írva h akarom cserélni ? És képzeld tisztában vagyok vele h levan hajolva de már le lett cserélve (Y)
senki nem fog cserélni egy kink vázat egy szar 08 as régi söt még repdt fit vázra .meg fizethetnél rá vay 40 et:D már bocs jah megc sak szolok a kormányod le van hajolva
mi a márkája, mennyibe kerül újan, és mennyiért válnál meg érte?
@rynx7: xd te te legalább értelmesen irtad le xD mennyit ADNÁL érte ?és nem törött csak repedt
@rynx7: jah amúgy most leoltottam magam.mert nekem pl. kéne egy törött váz x'D
@rynx7: jó mondjuk potom pénzért lehet megvenném aztán a szomszédom úgyis hegesztősnek tanul.barátnőmnek kéne egy bmx... nah! :D nemadod el?
gratulálok fiatalok. látom nagy az összetartás, így aztán van remény ennek az extrémsportnak a továbbfejlődésére ebben a szutyok országban (N) mi a faszért kell pattogni? de amúgy tényleg...kinek kell egy törött váz??:D
bazdmeg ha nem tugyátok még szoltok bele me nem egy bmx van biciklinek megadvan akor má nemis bmx ezek ??? rakhatok fel képet ha nem hiszitek el én csak elmontam a véleményem ha meg zavarja hogy egyesek megmongyáák vagy ne rakja fel vagy irja ki hogy no coment
@dÉé: én meg fixizem és szerintem szadavidnak van igaza a faszért kell magyarázni itt... akinek nem tetszik az álljon fejre és szarja le magát
@hiermann bence: Figyelj bmx es sztem fölösleges leállni vitatkozni vele :)