Wethepeople Addictra menyire pici lánctt lehet rakni ha fékkel használom (lent van a fék)?
Wethepeople Addictra menyire pici lánctt lehet rakni ha fékkel használom (lent van a fék)?
Itt most nem csak az áttétel a kérdés, mivel az alsó fékkonzolos verzióról van szó. És mivel ez a 2006-2007-es modellekre volt jellemző, akkoriban még nem volt divat a nagyon pici lánctányér, tehát nem foglalkoztak ilyen kérdésekkel a gyártók. (Manapság is lehet kapni alsó fékkonzolos bringákat pl. S&M Creedence, de ezek úgy lettek kialakítva, hogy kisebb lánctányér is felmenjen rá)
Szóval ezek és az általam látott képek alapján szerintem a legkisebb lánctányér, amit elbír az 33-as, ehhez egy 12-es driver kellemes. Ami biztos az a 36/13 vagy 39/13 attól függően mennyire keményen szereted hajtani. Azért a 13-as hátsó lánckereket írtam, mert abból még éppen lehet racsnit is kapni és drivert is.
30/10 áttételt még talán éppen elbírja, de szerintem 12, 11-es hátsó lánckeréknél lejjebb nem szabad menni, mert már nagyon közel lesz a lánc a féktesthez.
szerintem arra gondolt hogy mekkora lánctányért lehet rá tenni. hát az a hátsó fogaskeréktől is függ. a 9-eshez a 25-ös lánckerék az ideáűlis a 8-ashoz epdig a 23-as, de ez tőled is függ hogy milen áttételt szeretsz
Ez az egész értelmetlen. Egyébként ha arra gondolsz hogy mekkora lánc kell rá,az az áttételtől függ.