Véleményeket szeretnék tudni a bicóról .....:)
Véleményeket szeretnék tudni a bicóról .....:)
http://www.testbike.hu/velemeny/bmx/stolen-sinner-xlt Ezért 100.000 ft???? o.O azta! Ez tényleg megérte! :D
Na olyanról még nem hallottam, de akkor az nagyon megérhette! Am lényeg a lényeg sztem nem kell venni WTP Justicét nem éri meg az árát!
@afc199: volt olyan, 11-es stolen xlt :D gecire megérte az a bmx akkor, sajna haverom lecsúszott róla. full extrás volt az árához képest.
Ha nincs lekezve a 8 bordás normálisan akkor igen nyikorog! Ebből a szempontból a 48 bordás igénytelenebb,meg a 48 bordás a tengelyhez hozzá simul mivel 40-nel több borda van rajta!Tényleg jobb a 48 bordás hajtás,de egy 100.000-res bicóba azért 48 bordás hajtás azért kicsit érdekes lenne! :D
@afc199: most nem kamuztál =) De volt idő... Mind1 Én nem azt mondom h 8 bordás szar, Mert tényleg semmi baja ugyan olyan erős mint egy 48 bordás. Csak engem rohadtul idegesített hogy kilazul, nyikorog beletörik a csavar stb. és ez minden 8 bordással így van hidd el =)
mert az agyakban golyós,de a közép és fejcsapi iparis! De ugyis jön a szokásos oltás hogy én ezt honnan tudom mert ful kamu vok XD
8 bordás hajtásom van és teljesen meg vagyok elégedve vele! Amúgy abban igazad van az agyakban a csapágy tényleg sz** de a közép és fejcsapággyal semmi para!
@Dabomb96: miért jobb ezt meg tudod mondani? =) Mert én megtudom mondani miért nem jó.
@spank309: szerintem bőven jó a 8 bordás sőt még merem azt mondani jobb mint a 48 bordás én és jópár haverom ilyet használ jó ideje és semmi baja a 8 bordának!
@afc199: Elég alacsony szinten vagy ha neked jó a 8 bordás hajtás, a csapágyazásról meg ne is beszéljünk mert full golyós szar.
kezdőknek tökéletes! Középhaladóba is belemegy de a váz 360-tól reped! Teli van hiten cuccokkal! Ami jó belőle az kb a hajtás,lánctányér,lánc,stucni meg a csapágyazások meg a pivo ülés! Váz reped mint a rosseb! Villa is elmegy talán de azt is meg lehet csukni! Felnik szimpla falúak,de ahhoz képest erősek! a lényeg a lényeg 100.000-ret nem ér meg!!