melyik érdemesebb megvenni?:) nyáron szeretnék montiról bmxre váltani, és nem tudom eldönteni...
melyik érdemesebb megvenni?:) nyáron szeretnék montiról bmxre váltani, és nem tudom eldönteni...
nekem elrepedt az arcade vázam... golyós agyak vannak benne és eléggé gyenge... volt justice vázam az jóvolt kb egy hétig utána elcseréltem de akivel cseréltem annál elrepedt 3helyen meg elhajlott a papucs a pegtől
szóval szerintem inkább egy komolyabbat mert az arcade is meg a justice is jólnézki nem is nehéz de gyenge én a helyedbe komplett crysys-t vennék vagy akár egy versus-t ezek már jobbak de egyébként aztmondják hogy az első 3wtp gagyi szóval arcade,justice,reason,,,, inkább vegyél többért jobbat minthogy bírjon egy fél évet
justice. annyiban különbözik az arcade-tól, hogy integrált fejcsapágyas, és nagyobb. én biztos a justice-t venném.
@csaszi94: arcade kisebb, justice jobb. én szterintem justicet vegyél
Szerintem ha komolyabban akarsz bmxezni akk. inkább a Justice! Jól összevan rakva. :)
hát én akkor már biztos a justice t vwenném:) de én inkább vennék valami jobat:D(töb zséért)
Crysis vagy trust inkább de amit én vennék az zodiac : ) de a justice nekem jobban bejön ha a kérdésnél maradunk . :D