20,8 as vázú bicót keresek. eddig a versust favorizáltam mert olcsóbb. mennyi a különbség a zodiac-kal összehasonlítva és melyik irányba? esetleg 2010-es voltával is össze kéne vetni. sok köszönet előre is!
20,8 as vázú bicót keresek. eddig a versust favorizáltam mert olcsóbb. mennyi a különbség a zodiac-kal összehasonlítva és melyik irányba? esetleg 2010-es voltával is össze kéne vetni. sok köszönet előre is!
köszönöm a hozzászólásokat, már el lett döntve, trust lett belőle és az is marad :D
@fenui: ha van elég pénzed egyértelműen a voltát vedd! a 3 közül az a legjobb. A komplett wtp-k közül annál már csak az envy a jobb... én a helyedben ha lenne elég pénzem a voltát választanám. a 3 közül az a legdrágább de értelem szerűen a legjobb is...
Én a zodiacot választanám nagyon tetszik,de hol lehetne venni? Esetleg összerakatni? Tud ajánlani valaki üzletet? Előre is köszönöm.
Egyértelműen zodiac! könnyű is, viszonylag kevés gyári hibával.;)
helló! Én a zodiacot ajánlom! Van 2 haverom az egyiknek zodia a másiknak versusa van és a zodi határozottan jobb!
Hello!
Én a zodiacot ajánlom mert nekem is az van és szerintem nagyon jó bicóó! én személy szerint csak ajánlani tudom!! :D
én szerintem a zodiacot vegyed, igazából mind a 3 nagyonjó talán a volta a leggyengébb. szerintem zodiac a 3 közül a legjobb, de szerintem annyira nagy különbség nincs.