Egyszer jártam úgy, jobbkezes volt az utca, jövök autós nem adta meg, és satu fék. Nagy anyázás mindkét részről, kérdezem miért nem állt meg hiszen jobbkéz van és nekem kellett volna elsőbbséget adnia. Mire felháborodva mondja hogy tudja hogy jobbkéz van, de én kerékpárral vagyok... ÉS??? Sokan sajnos valahogy nem tekintik egyenrangúnak, és sajnos azt kell mondjam a kerékpárosok sem tikintik magukat egyenragúnak a többi közelekdővel. Mert nekik lehet piroson átmenni, ők mehetnek a gyalogosok közt stb... Az én szememben nincsen autós, kamionos, motoros, kerékpáros stb... Emberek vannak akik közlekedésben vesznek részt, és ha gyökér az illető tökmindegy mit vezet, nem azért idióta mert olyan járművet vezet amit, hanem azért mert természeténél fogva gyökér. Respect minden közlekedő félnek, és igyekszem mindig türelemmel és figyelemmel közlekedni. Pölö azt marhára utálják az autósok, mikor megyek az úton, jobbszélről behúzódok a sáv közepére és megállok, megadva a zebra előtt a gyalogosoknak az elsőbbséget. Saját életemmel játszom, de dühít hogy sose figyelnek az emberek egymásra!