Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy melyik a leg hangossab kazettás agy vagy melyiket lehet a legjobban felhangosítani?
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy melyik a leg hangossab kazettás agy vagy melyiket lehet a legjobban felhangosítani?
@spank309: mivel ezt találtam hirtelen a leglátogatottabb kérdésnek, gondoltam felteszem :) hátha van valaki aki választ tud adni a kérdésemre, és nem kritizál. Jaa és azért mert eltört az összes imbuszom.
hát, az összes q-liteos(DSP, DMR Revolver, stb) agy hangos, ha jól meg tudod tuningolni.
Ringlé agyaknak eszméletlen szép hangja van, és mellette 2x olyan hangos mint egy DSP :D kérdezzétek Ribo-t. :) éclat pulse, chris king stb agyaknak is szép a hangjuk. racsniból ott van a try-all 108.9.. annál hangosabb racsni aligha van :D 108 akadás, 9 kalapács..:)
ody v3, novatech és a többi kazettás rendszerű (O/C-rugós) agyak hangosak, de nem szép a hangjuk.. és mellette még szét is kopik a kalapács..:)
ha hangos agyat akarsz, akkor vegyél valami minőségit, töröld ki a gyári zsírt belőle, picit feszíts a kalapácson, de NE atommódra. Aztán valami kis kenő cuccot rakj bele, hogy ne fém a fémen csúszkáljon, mert akkor szétkopik. de ismétlem, nem kell agyon zsírozni mert akkor nem lesz hangja:)
Egyszer szereltem egy csajnak a bringáját. A Trinity agyból gyárilag hiányzott egy golyó, szolidan be is volt már rágódva a cucc. Gondoltam pótlom a hiányzó golyót. Igaz, hogy szorult és kotyogott, de én még olyan hangos agyat nem láttam!
Minden egyes kerékfordulatnál megijedtem, akkorát reccsent alattam! Megvan még az agy, azóta is minusz egy golyóval működik (így csendes), ha kell, szerintem eladó!
vegyél egy jó vastag kulcsrugót , hajtogasd rá a driverre szereld össze és bitang hangja lesz! ezt kb bármely agyal eltud játszani, és kb 5 perc! ha értesz hozzá!
@tomikatorok: ez aztán témába vágó :D miért nem teszel rá egy vonalzót? legyetek már egy kicsit kreatívak ;)
csőő csak egy kérdés. ne mvágja valaki a haro hajtókar átmérőjét? 19mm vagy 22mm?
De aki ilyen agyhang buzi annak ajánlom figyelmébe ezt a szerkezetet, szereld fel magadnak és verd ki rá ;)
Azt még megértem hogy azzal versengenek hogy kinek szól nagyobbat a hangcucc a kocsijában. De azt hogy kinek kattog hangosabban a bicón a hátsó agyam, hát.. azt már nem.
Ezek szerint nem ismeritek az éclat pulse-ot :) Nem hallottam még tőle hangosabb agyat..tuninolt dsp elbújhat mellette :) http://www.youtube.com/watch?v=gxKvs_LcDGY
@gregor: te tényleg el vagy tévedve haver :D Vajon a Chris King miért drágább és miért van rá élettartam garancia minden alkatrészére? :D Amúgy meg csomó embernek hullik szét a profile agya ;)
@gregor: miylen legtovább bírja ember?:DDDDDDDD rengeteg embernek törik rommá a driverje..:D egy nagy tévedésben él mindneki hogy profile...
ha értenétek hozzá akkor tudnátok hogy a profile a legjobb mindenben ;) leghangosabb legszebb a hangja és a legtovább bírja:) és persze a leg sílusosabb .
Nem tom mért jó a hangos bicaj... Nekem speciel a Demoban a Saint hátsó agynak semmi hangja van. Csak a gumi zaját lehet hallani amikor mek. Viszont a P1 ilyen hangos. http://www.youtube.com/watch?v=y1dYcS3leeU&feature=related Ugyan ilyen agyam van, teljesen.
De ha "világ leghangosabb" agyát szeretnéd magadnak tudni akkor DT, Chris King ISO, Halo Supa-Drive.
egy tök alap Salt agyat is meg lehet úgy babrálni hogy hangos legyen... (pl az enyém) és még nem ment tönkre pedig már rég így használom
Melyik a jobb ?? Superstar Overdrive Cassette Hub V2 vagy Superstar Overdrive Cassette Hub V3 ?
csáó:) superstar overdrive v2es 8 as driverrel(havernak azvan) de még ha olcsóbb agy és nagyon jó hangos agy akkor javaslom a haro mix nem majdnem akkora a hangja mint a superstarnak
én azt mondom: fríkók :D amúgy viccen kívül, jóaz, ha egy agy hangos, de mégse jó, ha full száraz! valamennyi kenés kell bele...meg nekem a hang az uccsó egy agynál.
Hát köszi mindenkinek a válaszokat igazábol nem hang szerint választok volt stolen agyam meg q-lite manuál közbe imádom ha hangos de olyan kéne ami ha meghangositod nem lesz szarab hangja pl odyssey v2 vagy novatec rebell nem igazán szeretik a feszes rugot:D amire gondoltam super star vagy proper de majd kiderül még:D
http://www.youtube.com/watch?v=OkhcsYj-_uI
Shtem snafu stout hátsó agy elég hangos tud lenni
csak mondom,a profile kibaszottul nem hangos. olyan közepes,inkább az kellemes ahogy reteszel,ritka az a hang. az ss overdrive a leges leghangosabb. és a dsp is néztem is már hogy az mit tud hallod olyan van a demeter robinak mint egy kisvonat....
Petroo,egyátalán nemhangos annyira a profile ,de ha egy B+ DSP-t egy kicsit megtámogatsz,az olyan lessz mint egy motor.Amúgy se tesz jót az agynak,ha szétreteszeli magát,igaza van flybikesnak,szégyeld magad
nem hang szerint választok edig qlite volt gecijo hangja csak szarakodot és váltanék:D
http://www.youtube.com/watch?v=9tajnOTpWqg
szétbómbázott kerekem :D hangos
@sáfistreetbmx: amúgy ezeknek köze sincs a leghangosabbhoz.... superstar az a leghangosabb
@milu95: nem aszt kérdeztem szted jo e ha hangos hanem hogy mejik hangos?
like a hazard nak :D ha használtba érdekel ne egy ijen agy akor nekem véletlen van egy elado :D http://www.youtube.com/watch?v=PeaPFQTtMqs hangja :D