@Bose401: Lemész az oldal aljára és ott van a termék hozzáadása gomb!
@Bose401: Lemész az oldal aljára és ott van a termék hozzáadása gomb!
Sziasztok! Ha nem találok egy boltot, amit véleményezni szeretnék, hogy tudom hozzá adni?
@hefi: Jó játék majd meglátjuk hogy ki nevet a végén,remélem kiszűrik a szemetet,mert az van bőven!
@Killer7: és mondjuk amit még ez előtt véleményeztem pl 4 dolgot az mind hiába volt ?:O
Nem, mert utólag is lehet csatolni képet véleményhez a vélemény szerkesztés oldalán, ami után jár a sorsjegy!
és mondjuk amit még ez előtt véleményeztem pl 4 dolgot az mind hiába volt ?:O
@hefi: Hát látom most aztán boldog-boldogtalan véleményez,remélem kiszűritek a szemetet,főleg ezeket a"lurkókat"akik lepontozzák a képeket-véleményeket-semmi tapasztalatuk a kerékpározásról!
@Killer7: a vélemény hozzáadás, vagy szerkesztés oldal alján tudsz kiválasztani maximum 3 képet, amelyek mentés után a véleményhez kerülnek. A véleményeidet a menü / véleményeim pontban tudod szerkeszteni utólag!
miért van az hogy csomót véleményeztem és még mindig nincs sorsjegyem ?:O
@peterszakszon: Sziasztok! Ha olyan boltot véleményez valaki -én :) - ami a listátokban benne van de nem volt még vélemény róla mennyi "sorsjegyet" ér? Üdv: peterszakszon
Mivel első vélemény lesz, ezért 3-at.
Sziasztok! Ha olyan boltot véleményez valaki -én :) - ami a listátokban benne van de nem volt még vélemény róla mennyi "sorsjegyet" ér? Üdv: peterszakszon
@freddy-007: jah és olyan problémám is felmerült hogy rosszz facebook link lett bemásolva a véleményeknél,mi a teendő?:D át kell szerkeszteni? vagy most mi legyen
Akármelyik véleményed szerkesztés oldalán tudod módosítani!
jah és olyan problémám is felmerült hogy rosszz facebook link lett bemásolva a véleményeknél,mi a teendő?:D át kell szerkeszteni? vagy most mi legyen
üdv freddy-007
alfi-90@freemail.hu
hello valaki irja már le nekem részletesen hogy tudok új terméket hozzáadni az oldalhoz vagy fényképezze már le nekem valaki bejelölve azt az ikont hogy új vélemény mert komolyan mondom va+z+e hogy nemtalálom adnék hozzá kerékpárboltot is meg alktrészt is csak nemtudok előre is köszi
alfi-90@freemail.hu
@Niro: nekem is több nap volt, mire hozzáadták a termékeket. Most boldog-boldogtalan véleményezni akar, szerintem szétspamelik az adminokat :D
Én ajánlottam 2 kerékpárt is hogy értékelhessem, de még mindig nem került fel, pedig már vagy 1 hét eltelt kb...:(
@johnny336: @hefi: Bocsánat, úgy hittem, a kérdés pusztán elméleti...
@johnny336:
Váz
anyag Alumínium méretek 18", 20" színválaszték Fehér - arany villa (teleszkópos) Suntour NEX-4610 V2, lockolható
Meghajtás
hajtókar Shimano Alivio, FC-M430 fogaskoszorú Shimano Deore első váltó Shimano Deore hátsó váltó Shimano Deore fokozatok száma 3x9
Kerék
felni Duplafalú, szegecselt első agy Shimano Acera első, HB-RM65 hátsó agy Shimano Acera hátsó, FH-RM65
Irányítás
kormányszár Állítható
Fék
tárcsafék Shimano BR-M416 mechanikus tárcsafék féktárcsa
160 mm (első), 160 mm (hátsó)
fékváltó kar Shimano Deore, RapidFire Plus
@hefi: OK.
Akkor a boltos véleményt törölheted. http://kerekpar.info/hely/speed-way-1D A webshopból vásároltam.
@Rober-to: igen, minden boltnál külön vannak fent a webshopok. Amelyiket használtad, légyszi azt véleményezd!
@johnny336: Na ja. Ilyen volt nálam is. Totál értelmes véleményt írtam, csomó szöveggel és leminuszozták. Előtte meg valakik elkezdték lepontozni a képeimet. De még nem sikerült senkinek sem végigmenni az összesen... :)
@BF2 hungarolada: gondolom... :)
Attól függetlenül is végigminuszolnak, véletlenül rossz fát hugyozol le (valamelyik beképzelt 12 éves), és úgy bosszút áll, hogy megkeresülöd :D
@johnny336: azt azért csak nem, viszont keményen le lettem szavazva :D volt aki összes véleményemen végigment negatívval... még lehet a nyereményjáték előtt volt, de keményen visszavágott azért. azóta is depis vagyok
@BF2 hungarolada: nyertél egy Speci fullyt, szerinted nem akartak kimiskárolni az emberek? :D
@djbahool: nekem Berguson-os véleményen tűnt el, még régről. Vagy leminuszolták, és azért törölték, ezt nem tudom.
@Rober-to: a speedway-t én is véleményeztem, de mégsem látom sehol
Hefi,
ez a bolt szerintem kétszer van. http://kerekpar.info/hely/speed-wayhu-Ar Vagy egyik a webshop, másik a tényleges bolt?
Az egyiket már véleményeztem korábban, de akkor webshopból rendeltem. Tehát akkor most vagy ugyanazt leírom ide is és törlöm a másikat, vagy az egyik boltot törölni kéne.
@johnny336: óó, hát van hely! :D van kb 6 termék 3 bolt, amit nem véleményeztem az otthoni állományból, meg tavaly is milyen lincshangulat volt má' xd.... szóval inkább kimaradok
@BF2 hungarolada: nem tudnád hová tenni a plusz bringákat, mi? :D
@johnny336: pedig lehetne ezt diszkréten is csinálni. minden napra egy sablonos semmitmondó vélemény és fel se tűnne senkinek :D
@johnny336: Egyik kiscsávó az összes létező boltot véleményezi, szerintem az eddigi tizenpár éve kevés lenne, hogy ennyi helyre elutazzon :D
Nyugi, mi is figyelünk. Természetesen törölni fogjuk a véleményeit.
@Rober-to: dőlj hátra, és olvasd el mások véleményét. Ahogy nézem, most mindenki gyárt.
Egyik kiscsávó az összes létező boltot véleményezi, szerintem az eddigi tizenpár éve kevés lenne, hogy ennyi helyre elutazzon :D
És aki már véleményezett mindent, amit tudott, mert tesz az oldalért amúgy is, az most mit csináljon?
Ezt jól kitaláltátok! Már pár hete akarok véleményezni, van sok minden amiről írnék, de sosem szakítottam rá időt. Pedig sokat érnek ezek a kis írások, én egy-egy termék vásárlása előtt mindig átolvasom a Testbike véleményeket. Remélem azért ilyenkor nem rakják tele "szeméttel" az oldalt.
@hefi: most nyomtunk le három csocsó meccset, melóhelyen, munkaidőben - szerintem mennyire vagyok nyugodt? :D
@hefi: akkor telebassza felkiálótjellel. Láttam már ilyet, jópárat.
@tboy72: 200 karakter a limit a boltvéleményezésnél. Szerinted növeljük tovább?
Úgy látom megint beindultak a 2 mondatos véleményezések! Frissen regelt gyerek egyből véleményezi az összes bringásboltot! Jah, hogyne!
reportolni véleményt lehet, vagy a kommentként írjam be a problémát?
Mellesleg pár hete értékeltem csomó bicós boltot, elsőként. Gondoltam is a múlt évi játékra, aztán gondoltam, úgysem lesz még egy olyan...
Most meg már mit véleményezzek?
Ez megint azoknak jó, akik nem aktív tagok. Akik meg itt vannak rendesen, nem kapnak semmit sem.