miért nem jöttök?:(
@edvin: Hát ja. Pedig én szívesen mentem volna, de nélküled nem az igazi... :) Nekem meg úgyis van privát fotósom :D
@zazie87: Már én is lemondtam. De sebaj, majd nekünk privátban csinál képeket a Fotómogul.
Na hali! Átadom a lehetőségemet valaki másnak, mert a kedvenc spanom nem jön velem :( (Én ugyan a nevében nem nyilatkozhatom a lemondást illetően, de ő ezt mondta). E csodás szombat délelőtt legyen a dh-soké meg a fenegyerekeké. :) Én majd hasítok valamerre, ahol a sík a táj... (A Gellért-hegyre sem megy fel a bringám, a múltkor leesett a lánc :D)
Valaki hozhatna egy térdvédőt nekem :) Tegnap találtam egy nagyon jó DH pályát, de egy térdvédő oda nem árt, többi dolog van nekem is..
@Bender222: nyitott vagyok bármilyen helyszínre , de többen is leszünk fotósok , így akár egyszerre több helyre is kimehetünk!
@Zeke: Don Pepe xc mindenképp, mert a nagygép darabokban, váz hegesztönél, tag szervizben, remélem, össze lesz rakva addig, akkor dh:D
ha lehet,élnék a lehetőséggel,és mennék majd,valami jó kis dh-s képekért :D
@Zeke: Volna egy javaslatom: Tegnap kint voltunk Füliékkel a Hármason és a repülőtértől nem messze (Kb10-15 perc gyaloglásra) van egy jó kis Longokból álló ugrósor, lehetne pár jó képet csinálni ott:)
https://picasaweb.google.com/zoltanzekekontra/ElsoTavasziHHH#
A linken keresztül , fotoday néven találhatjátok a dirt pályáról készült képeket
@gyuszi96: a rossz idő miatt mostanában nem voltam fent , amint időm lesz rá elmegyek és telefonnal lefotózgatom.
@dehecked: Rendben!
Jelenleg visszaigazoló bringások:
1.
Pepsyyy (DH/FR);
2.
Edvin (DH);
3.
Zazie87 (O.úti);
4.
Bender222 (DH/FR);
5.
Cafat (DH/FR);
6.
Asztix (CC/DH);
7.
Gyuszi96 (DS);
8.
? Don Pepe ?;
9.
Skater (DH/FR);
10.
Öcsi (DH/FR)
11.
crazyboy3 (DH/FR)
@Zeke: nagyon sajnálom h így alakult de jobb h ilyen hamar tudok szólni. máris le kell mondanom a jelentkezésem és felajánlanom a helyem másnak mivel sajnos a dunaújvárosi versenyt is erre a napra szervezték meg és kell a segítségem egykét embernek ott. vmilyen fényképész csak kitolja a képét hamár városi rendezvény v mi a szösz. de am köszi azért a lehetőséget.
@zazie87: elmehetünk arra még a fotózás előtt is! bár országútival inkább a törökvész utca felől ajánlanám. ha a szilágyi erzsébet fasor felől akarod megtámadni akkor van benne tolós rész (Kapy út / Szalonka út)
Ismét belepofáznék :)
Ki szokott arra gyakorta járni? Csak arra vagyok kíváncsi, hogy oútival mennyire köpöm ki a tüdőmet, míg felérek... :D Mondjuk a Szilágyi Erzsi fasoron nagyjából vágom az emelkedőt, és onnantól?
Bakker, kelhetek fel hajnali hétkor!!! XD
1.
Pepsyyy (DH/FR);
2.
Edvin (DH);
3.
Zazie87 (O.úti);
4.
Bender222 (DH/FR);
5.
Cafat (DH/FR);
6.
Asztix (CC/DH);
7.
Gyuszi96 (DS);
8.
? Don Pepe ?;
9.
Skater (DH/FR);
10.
Dehecked (BMX);
11.
Öcsi (DH/FR)
12.
crazyboy3 (DH/FR)
Ezzel megvan a 12 , a továbbiakban csak pótjelentkezőket tudok felírni ha esetleg valaki lemondaná.
@Zeke: crazyboy3 a srác neve aki jönne velünk ha van még hely akkor fel írhatod őt is a listára:)
@Zeke: igen mert nem marci a neve testbike on az az igazi neve :D a testbike os nevét nem tudom valami crazy boy vagy valami iylesmi de megkérdezem inkább tőle
@Bender222: Őt nem találom , egy @marci94 nevű tagot találtam aki viszont nem tűnik inaktívnak.
@öcsi: Valaki írta. Viszont a valaki valakije üzeni , hogy másvalaki jön... így rendben van , hogy beírtad , fel is írlak a listára.
1.
Pepsyyy (DH/FR);
2.
Edvin (DH);
3.
Zazie87 (O.úti);
4.
Bender222 (DH/FR);
5.
Cafat (DH/FR);
6.
Asztix (CC/DH);
7.
Gyuszi96 (DS);
8.
? Don Pepe ?;
9.
Skater (DH/FR);
10.
Dehecked (BMX);
Öcsi (DH/FR)
@Zeke: Jönne még egy srác aki a mi csapatunkban van csak nagyon ritkán jön fel TB re... öt Marcinak hívják és jönne mindenképpen!
@pepsyyy: hát énse tudom h mire értetted h vicces lesz nekem bmxel, ha dirt meg beton van nekem megfelel :P meghát veletek úgyis móka és kacagás lesz ez a nap :D
@Bender222: halszemes gép nincs , objektív! Igen lesz , 8mm-es (ekv ~13mm fisheye).
Valamilyen szallast megprobalok felhajtani, mert hajnalban fogok felvonatozni,Nyirbatorbol, es estere nem szeretnek hazaindulni, csak masnap.Ha tud valaki segiteni, megkoszonnem:D
1.
Pepsyyy (DH/FR);
2.
Edvin (DH);
3.
Zazie87 (O.úti);
4.
Bender222 (DH/FR);
5.
Cafat (DH/FR);
6.
Asztix (CC/DH);
7.
Gyuszi96 (DS);
8.
? Don Pepe ?;
9.
Skater (DH/FR);
10.
Dehecked (BMX);
Ha a kérdőjel a nevem előtt és végén azért van, hogy megyek e, akkor tuti megyek.
@Zeke: ha nem esett le komimból én is szeretnék menni ^^ és köszi mégegyszer mindenki nevében a lehetőséget :P
Pepsyyy (DH/FR);
Edvin (DH);
Zazie87 (O.úti);
Bender222 (DH/FR);
Cafat (DH/FR);
Asztix (CC/DH);
? Gyuszi96 ?;
? Don Pepe ?;
? Skater ?;
@Bender222: Mivel többen is fotózunk így megoldható akár az is , hogy külön a bányafalra is kimenjünk.
A többiek pedig ne feltételesen írjanak , ha jöttök írjátok , hogy jöttök! :)
@Zeke: elégjó kis társaság gyűlik itt össze. ott a hármashatár hegyen van egy kis bányafal szerűség lehet körülnézek ott is ha már ennyi fotós kinn lesz...
Helló!
Jó ötletnek tűnik a dolog így végig olvasva, úgyhogy jelentkeznék én is.
@gyuszi96: Egyelőre nincs a pályáról kép mert minden lucskos-saras , nem voltam idén a pályán , de a tavalyi alapján merem állítani , hogy elképesztően látványos és jó pálya! Az első terepen bringázható időben kimegyek , megnézem és lefotózom. Felírjalak a jelentkezők közé vagy még hezitálsz?
@BF2 hungarolada: Főleg Canonosok vagyunk , csak Narancs nikonozik. 8mm ,17-40F4L , 24-70F2.8 , 50/1,8 , 70-200F4L 1000D-től 5D-ig , tehát van nagylátó , tele , halszem , nagy fényerő... meg persze rengeteg vaku , állvány , kioldók és szűrők.
mennék is képet nem tudok mutatni dirtől ,hogy milyen van? vagy valami link?