amúgy milyen objektíveket visztek, v vinnétek egy ilyen fotózásra? próbáltam egy makró objektívet de nagyon nagy volt a zoom v hogy mondják és ha nem volt fény nagyon pici volt a mélységélesség...
amúgy milyen objektíveket visztek, v vinnétek egy ilyen fotózásra? próbáltam egy makró objektívet de nagyon nagy volt a zoom v hogy mondják és ha nem volt fény nagyon pici volt a mélységélesség...
Én szerintem egyik nap se érek rá, :S de ha ennyi jó arc összejön akkor egyszer lehetne 1 közös bicózás ;)
@Bender222: én alapvetően sporttársiasságból , a többiek pedig vevők az ötletre. Minden évben vannak szerveződések , most ideje volt egy ilyennek is. No meg páran a szépségversenyek kapcsán már panaszkodtak , hogy nekik nincs olyan szép képük stbstb , hát most lesz! :)
@Zeke: Egyébként mi ez a fotózás ? vagy miért szerveztétek? csak úgy mer miért ne?
NE az XYZ-n keresztül írjatok , hogy szeretnétek jönni mert azt nem tudom elfogadni vagy ide a topicba vagy közvetlen nekem jelezzétek.
Az esemény nem fél órát fog igénybe venni , lehetőleg az egész napot tegyétek szabaddá és próbáljatok ennek megfelelően készülni! (Kaja , innivaló , ruházat)
@dehecked: Az odajutásban egy térképpel tudok segíteni, sajnos mi a felszerelés mérete (főleg állványok) és súlya miatt nem tudunk bringával menni így kénytelenek vagyunk autóval megközelíteni a helyszínt - azzal nem tudunk felvezetni. Több ugrató is van a területen , kisebbek és nagyobbak is - a helyszínhez legközelebbi elég nagy , én xc bringával nem mertem teljesíteni.
Jelenleg visszaigazoló bringások: 1, Pepsyyy (DH/FR); 2, Edvin (DH); 3, Zazie87 (O.úti); 4, Bender222 (DH/FR); 5, Cafat (DH/FR)
@Zeke: ha el tudok jutni pestre a pályaudvarra (déli) akkor onnan vki el tud vezetni erre a helyre? mert engem érdekelne. már a pálya miatt is ha esetleg használható lesz akkor épp, meg ha nem túl nagy nekem, a fotózás meg csak egy bónusz de szívesen elfogadok pár szép képet a bicómról ha nem probléma az sem.