Üdv urak! Egy kis segítség kellene, illetve hátha van tapasztalata valakinek ebben a témában. A címben említett termékről van szó, illetve a sima deore sorral is ugyan ez a tapasztalat. A lényeg, hogy a legalsó fogsor (10-es,), gyakorlatilag használhatatlan, mert ugrik a lánc rajt. A bringát deore szettel kaptam, gyakorlatilag a második tekerésem után ugrott a lánc a legalsó fokozatban, de csak ott. Aztán lecseréltem xt-re, mondom hátha jobban bírja. Valóban tovább bírta,de ez lehet azért is, mert már figyeltem rá. A héten voltam az alföldön és bringaúton elkezdett ugrálni a lánc a 10-es soron. Kiállva nem tekerek, még felfelé sem. A kerékpárboltos szakik azt mondják, hogy vegyek vissza a nyomatékból, meg ott nincs jól beállítva valami. Már tényleg kezdem azt hinni, hogy én vagyok ennyire béna. De a bátyám kerékpárján ugyan ez a jelenség. Szintén deore sor. Mind 1x12 es. A kérdés az lenne van-e tapasztalata valakinek ezzel kapcsolatban vagy tud-e megoldást rá? Mert ugye pont a haladás lenne fontos vele, de egy kis emelkedő és már váltok is egyet föl, nehogy terheljem. A segítségeket előre is köszönöm.