A Specialized nyereményjátékkal kapcsolatban felmerült kérdéseket ide írjátok, és a válaszokat itt olvashatjátok!
A Specialized nyereményjátékkal kapcsolatban felmerült kérdéseket ide írjátok, és a válaszokat itt olvashatjátok!
@hefi: Nem, dehogy :) Csak volt ez a kis feszkó a wc papírral és társai, akkor úgy voltam vele, hogy kicsit off, míg lecseng a dolog. Persze én is vártam az eredményhirdetést nagyon, dehát nem nyertem, éppúgy, mint életemben eddig soha :DDD
Köszönet a játékért a TB csapatának! A nyerteseknek meg hajrá; sok ezer örömteli kilométert!
:)
@Zeke: Ne lepődj meg, van akinek az a hobbija, hogy leszavazza a korrekt normális véleményeket :S
@hefi: De de! Legyen csak, ez még viccnek is rossz. Lassan hagyomány lesz.
@zazie87: Most, hogy végre lecsengett a harc, én is többet látogatom majd az oldalt :)
Ha az a feltétele annak, hogy gyakran látogasd az oldalt, hogy ne legyen nyereményjáték, akkor nem lesz többet! :)
Örülök, hogy méltó véleményezők nyertek! Ezúton is gartula nekik!!! :)
A TestBike-nak meg köszönjük a játékot!
Most, hogy végre lecsengett a harc, én is többet látogatom majd az oldalt :)
@ikarus266: Igen, csak sejtettük, hogy a háttérben titánok vívják harcukat... A TestBike most csendes, újra csendes. Mindenki kivéleményezte magát egy évre. A többségnek talán már nincs is véleménye. Jövőre, veletek, újra, ugyanitt!
@David: Az az utolsó két óra valóban izgalmas volt, nekem pedig kicsit mozgalmas :)
@hefi: én is köszönöm a játékot, izgalmas volt, úgy éreztem magam vasárnap az utolsó két órában, mint egy virtuális kerékpárversenyen. :)
A véleményes szavazatok pedig szerintem nem számítanak. Lehet, hogy most sokan direkt leszavazták őket, csak azért mert nem ők nyerték meg a bringát.
Használják egészséggel! És még több ilyen versenyt! :)
Hefi! Aztán egyszer lehetne csinálni egy nyertesek találkozóját! :D
@Zeke: Gratula a nyerteseknek. Azon azért meglepődtem , hogy milyenek a véleményeik szavazatai.
Köszönjük Hefinek ezt a játékot!! A szervezést , intézkedést , mindent!!
Köszönjük a Specializednek és a Caprine-nek, hogy felajánlották ezeket az értékes ajándékokat! Reméljük a jövőben is lesz legalább ilyen értékes nyereményjáték a Testbike oldalain! :)
Gratula a nyerteseknek. Azon azért meglepődtem , hogy milyenek a véleményeik szavazatai.
Köszönjük Hefinek ezt a játékot!! A szervezést , intézkedést , mindent!!
@szerzsike: Jó kérdés! Még semmi egyenlőre. Lehet hogy éjfélkor sorsolnak majd?
majd aki nyerte a dolgokat az irja már ide le ha megkérhetem! Kiváncsi vagyok :d
@Skateer88: @hefi: Szaiasztok! Na valaki? Megvannak már a nyertesek? Vajon mikor derül ki?
Nyugi, ma lesz sorsolás!
@hefi: Szaiasztok! Na valaki? Megvannak már a nyertesek? Vajon mikor derül ki?
A nyertesek neve nyilvánosságra lesz hozva, vagy örök titok marad?
Ja. És mikor lehet megtudni a sorsolás eredményét? hogy ki nyert?
@xBenyax: @herdani: Itt a link itt minden hasznos infót megtaláltok: http://www.testbike.hu/nyeremeny/conditions/t/specialized Amúgy Szeptember 14-én lesz a sorsolás, a nyerteseket e-mailben értesítik.
Részvételi- és játékszabályzatot nem szoktátok elolvasni? Ekkor lesz a sorsolás: http://www.testbike.hu/nyeremeny/conditions/t/specialized
Még a kezdet kezdetén írtam hogy lehetne valamiféle stat olyan adatokkal hogy: új vélemények száma, új felhasználók száma, új termékek száma stb
Köszönjük a játékot! Remélem, kerültek be a bő két hónap alatt azért hasznos vélemények is az adatbázisba! :)
@hefi: Szia! Az nem volna jó megoldás, amit a "Tedd jobbá" topikban javasoltam korábban? Nem tudom, technikailag mennyire problémás a kivitelezés, de a negatív véleményezőt (vagy esetleg a pozitív véleményt kifejtőt is) mutatja a felhasználó lapján (az aki értékelte az adott véleményt, azt a véleményt megfogalmazó felhasználó láthatná). Vagy indokolnia kéne a szavazatát (ez esetben is láthatóvá válna a felhasználó számára) s egyúttal a megfogalmazott indok alapján a véleményt kifejtő is hasznos útmutatásokban részesülhetne. Nem is taglalom tovább az említett topikban kifejtettem... Megvalósítása nem tudom mennyire összetett, s valószínű viták sokaságát szülheti... mindenesetre egy ötlet.
@hefi: Továbbra is látom, hogy alaptalanul pontozzák le az értékeléseket! Remélem ezeket azért megnézitek majd rendesen és gondolom látjátok, melyik a rendes vélemény, ahol nem csak pár szó van, hanem rendes tartalom is!
@BF2 hungarolada: ngem amúgy az zavar a nyereményjátékkal kapcsolatban, hogy valamelyik rákattant leszavazgatni a véleményeimet, míg vannak olyan hiperaktívok, akik felraknak 100 értelmetlent, valami haverbringáról és értelmetlen vackokról és még mellette mindegyikre már alapból kap 1 hasznos véleményt valahonnan
A negatív szavazat a fotó oldalon régóta probléma. Sajnos mi nem tudunk megoldást arra, hogy hogy lehessen kinyilvánítani negatív véleményt valamiről úgy, hogy az a leszavazott vélemény vagy fotó tulajdonosát ne zavarja :(
Úgy gondolom, hogy ha valamire nagyon sok szavazat érkezett, az jobban tükrözi a valódi minőségét a fotónak vagy véleménynek, szóval szavazatok minél többet!