@Takács Balázs: nem tudjuk még hogy lesz a játék vége. Messze van az még :)
@Takács Balázs: nem tudjuk még hogy lesz a játék vége. Messze van az még :)
@airborne: Heló, ha a biciklimnél listázott terméket értékelem az is számít? Mert nem emlékszem, hogy felhozta ezt a részt veszek a játékban oldalt.
Jogos! Ez egy hiba; holnap javítjuk! Természetesen mivel ha onnan adsz hozzá véleményt képpel, akkor az is új véleménynek számít, azaz részt vesz a nyereményjátékban!
@bandyta: @hefi: Úgy gondolom sikeres lesz az ötlet (legalábbis a mai nap alaján).
De van még majdnem 3 hónap a nyereményjátékból! :)
@Keke: @hefi: Üdv! Lenne pár kérdésem: - Ez a véleményem megfelelő a nyeremény játékhoz? http://www.testbike.hu/velemeny/mtb-vaz/kona-lanai#rv - Az aljára beírtam a facebook profil linkjét de tulajdonképpen nem történt semmi (nem jelent meg az üzenő falon semmi). Előre is köszönöm a választ!
Idézek a vélemény szerkesztés űrlap facebook részéről:
akkor oszd meg a nyereményjátékot a Facebookon és add meg a profiloldalad!
Azaz az ott levő facebookos "megosztom" gombbal lehet megosztani Facebookon, és vélemény szerkesztés űrlap facebook profiloldal beviteli mezőbe pedig a profiloldalad címét kell. Hogy hol találod az utóbbit, arra választ kapsz, ha megnyomod szintén az űrlap facebook részén levő levő "honnan tudom meg?" linket!
Ha bármi problémád lenne, írd ebbe a fórumba!
@dr.anonimus: és érvényes az is hogy már véleményezett terméket még egyszer véleményezem de már mást írok róla vagyis nem CTRL+C CTRL+V
Nem engedi az oldal, hogy olyan terméket véleményezz, amihez már írtál, szóval sajnos nem lehet. Próbálja meg választani más terméket, kiegészítőt a TestBike elérhető 9500 közül, vagy adj hozzá új terméket!
Heló, ha a biciklimnél listázott terméket értékelem az is számít? Mert nem emlékszem, hogy felhozta ezt a részt veszek a játékban oldalt.
a játék végén lesz esetleg nyilvános statisztika arról hogy mennyivel változtak a leadott vélemények számai a játék hatására? illetve a vége előtt a hozzáadást le fogjátok kapcsolni? (gondolok itt arra hogy ne érhessen titeket az a vád, hogy a játék vége előtt 30 perccel javasolt valaki új terméket hozzáadni, ami neki plusz piont lett volna, de már nem tudtátok időben hozzáadni a listához, így nem tudott pontot szerezni....)
@hefi: Úgy gondolom sikeres lesz az ötlet (legalábbis a mai nap alaján).
@hefi: Üdv! Lenne pár kérdésem: - Ez a véleményem megfelelő a nyeremény játékhoz? http://www.testbike.hu/velemeny/mtb-vaz/kona-lanai#rv - Az aljára beírtam a facebook profil linkjét de tulajdonképpen nem történt semmi (nem jelent meg az üzenő falon semmi). Előre is köszönöm a választ!
és érvényes az is hogy már véleményezett terméket még egyszer véleményezem de már mást írok róla vagyis nem CTRL+C CTRL+V
@kissandras: el kell küldeni a termékről a fotót... és ha az középcsapágy? biztos nem veszem ki... :D
Természetesen nem várjuk el, hogy kiszedd. Ott megelégszünk azzal, ha lefotózd a bringád középcsapágy részét!
el kell küldeni a termékről a fotót... és ha az középcsapágy? biztos nem veszem ki... :D
ez nagyon jó ajánlat ha ingyen egy milliós bringát ingyen nyersz
@Rober-to: Ez azért eléggé speciális nyereményjáték. Csak az véleményezhet, akinek van Specialized termék a tulajdonában, ill. készített róla fotót.
Idézek a nyereményjáték leírásának első sorából:
Segítsd a vásárlás előtt álló bringásokat, és véleményezz bármilyen TestBike-os terméket! Egy vélemény egy sorsjegy!
Ez azért eléggé speciális nyereményjáték. Csak az véleményezhet, akinek van Specialized termék a tulajdonában, ill. készített róla fotót.
Tehát akinek semmi köze a márkához, annak ne is legyen (ne nyerjen semmit).
Mellesleg beírhatom én is a Spec. Endurohoz h. kipróbáltam, meg Spec. SJ. FSR-hez, hogy láttam működés közben egyik ismerős alatt. Ezeket gondolom törlitek is.
@grabowski: Illteve bocsi de lenne még egy kérdésem miután megosztotam a facebookon a nyereményjátékot a facebook profilomat pontosan hol is kel feltüntetnem?
Mikor írsz egy véleményt, akkor annak a lapnak az alján van egy "Facebook profiloldalad internetcíme" mező, és oda kell beírni!
Illteve bocsi de lenne még egy kérdésem miután megosztotam a facebookon a nyereményjátékot a facebook profilomat pontosan hol is kel feltüntetnem?
@grabowski: Ès a vèlemènyeimet el kell küldenem valahova vagy csak simàn megírom ès màr rèszt is veszek a sorsolàsba?
Nem kell küldeni sehova. Megírod, és automatikusan részt veszel a nyereményjátékban!
Ès a vèlemènyeimet el kell küldenem valahova vagy csak simàn megírom ès màr rèszt is veszek a sorsolàsba?
@mike gábor: hogy ha frissítjük a régebbi véleményeket(pl.adunk hozzá képet)az is bele számít?
Nem, sajnos csak az új vélemények számítanak!
hogy ha frissítjük a régebbi véleményeket(pl.adunk hozzá képet)az is bele számít?
@dr.anonimus: ha EGY terméket véleményezek amire eddig csak 1 véleményt írtak rajtam kívül és megadtam mindent megosztottam és megadtam a fb profilomat is akkor elvileg 3x + 2x ér a véleményem vagyis 5x vagyok benn abba a virtuális kalapban vagy csak 3x mert annyi a maximum
Úgy képzeljétek el, hogy minden 2011.06.18 és 2011.09.11 között írt új vélemény egy sorsjegy. Ha egy véleményt elsőként írsz egy termékről (vagy hozzáadod a TestBike-hoz, és elsőként írsz hozzá), akkor az 3 sorsjegynek számít, ha megosztod a nyereményjátékot a facebookon, és megadod véleményírásnál a profiloldalad internetcímét, akkor sorsolás előtt kivesszük az összes sorsjegyed, és 2x visszatesszük a kalapba.
A sorsoláskor húzunk 3 sorsjegyet...
@xBenyax: Ez azért is lehet para,ez a véleményezés...mert nyerés szempontjából lehet lesznek akik minden baromságot írogatnak csak hogy nyerhessenek...vagy nem?
A nyereményszabályzatban olvasható, hogy csak a moderált vélemények vesznek részt! Tehát nyugodtan írhatnak hülyeségeket, mert azokat törölni fogjuk!
Ez azért is lehet para,ez a véleményezés...mert nyerés szempontjából lehet lesznek akik minden baromságot írogatnak csak hogy nyerhessenek...vagy nem?
ha EGY terméket véleményezek amire eddig csak 1 véleményt írtak rajtam kívül és megadtam mindent megosztottam és megadtam a fb profilomat is akkor elvileg 3x + 2x ér a véleményem vagyis 5x vagyok benn abba a virtuális kalapban vagy csak 3x mert annyi a maximum
na igen a kérdés jogos mert én általában mindent véleményezek 1 hónap után