Igen! A lényeget kihagytam: az izzadás! Azt tudni kell rólam, hogy én NEM izzadok! Még nyáron se! Z4 low edzést megoldok szinte izzadásmentesen 20-25 fokban is, ha nincs pára! :) Ezt csak azért írom, mert ha én valamire azt mondom, hogy beleizzadok, akkor ott komoly probléma van a termékkel! Szóval ha ilyen szinten beleizzadtok, akkor ott az a termék kuka sajnos. Nekem ilyen volt a drága (szintén membránosnak hirdetett) fűthető kesztyű! 3 óra gyalogtúra után, már kezdett vizesedni! Bringán meg ugyanaz, amit írt rcs2003 is. Lényegében gumikesztyű! Ezt vissza is küldtem. Persze valamit buktam rajta, de használhatatlan volt sajnos. Téli cipőből is volt már olyanom (Shimano), ami be is ázott és nem is szellőzött eléggé. Bár nem annyira extrém szarul, mint a kesztyűm. Kamáslik (főleg a neoprem) általában nem szellőznek szinte semmit! Aztán nadrából és felsőből is volt szerencsém ilyenekhez. Szintén márkás cuccokról beszélek! Pl. Santini és Giordana is volt ilyen! Ebben az a szívás, hogy ezek drága cuccok és csak menet közben derül ki. Ha az emberbek meg nincs kellő tapasztalata/ismerőse, akkor azt hiszi, hogy ez "normális" és vele van a baj. Miért lenne egy 60e Ft-os nadrág szar? Hát pedig sajnos az... Ettől függetlenül, azért ha valaki nagyon izzadós, akkor a legjobb cuccokban is megizzad(hat) télen és az tényleg nem jó. Szóval a túlöltözést is nagyon el kell kerülni! A rossz ruháktól meg kell szabadulni valahogy és másikra cserélni. Tudom bazi drága játék sajnos. :(((