Kezdjünk egy még egy új évet................................................... :-)
Kezdjünk egy még egy új évet................................................... :-)
@ikarus266: kék álom világoskék bringám szerelem cserélem fekvaltokar át kezdődik egy kis mozgolodas ébred a fény két kezemben keresem hol az emberseg veszvillogok fenyek lidérces érintés a testén ébredő hobbi ébredő kejek meg pár perc meg pár állítás spd katt fejvédő csatt iram izomtest és termofelso nemhulsz meg télen ha tolod az utemet combhajlitas teljesen csillan a mosolyod ember vagy a sportod test és lelekmento
@Makky: van egy szakállas manus zöld "tekergő"mezben Csömör felé a temető oldalában hátba vert azt párszor kőbányai gyógyszergyár környékén láttam hátul a deltapopp mögött vagányul jól halad ő egy kettő akit a 11esen láttam és te is szakállas(kör)és mélynézésű vagy tehát 3rom ;)
@Cadre Allage: Ha rám gondoltál, akkor nem én voltam. Én már kerülöm a 11-est is a forgalom miatt. Ezen a télen nem voltam még rajta.
@Cadre Allage: milyen Álmom volt hogy újra aktív vagyok versenyen neon zöldes rikító háttér modern szoftverek edzes program. És Dány Isaszeg Pécel vonalon rendezett versenyen nyerek román ellenfelem ellen elotte/utána Gyulan"munkaszolgalat "és evangelizalas
@ikarus266: leányfalupócsmegyer irányában láthattalak tavaly decemberben zöld fekete tecnikai mezben 11esen mentél felfele?!? üdvMakky
@ikarus266: mi lehet Valter Ágival estétől hajnalig kétszer is vele álmodtam azt meg ugye nem tudjuk irányítani...De mi lehet Vele?!?üdv D
@Cadre Allage: manapság a környékünkön feltunnek az ilyen srácok laza izomkotottseg ami a jó alapok alapja
@ikarus266: hosszútávon való lazán porgetes mindennek az alapja ha ez megvan benned legalább két órán keresztül mert ez az alap nagy sztár lehetsz mint Armstrong vagy Pogacar edzeselmelet befejezve alapok letetele
@rcs2003: 1 ml, általában a fékkarból szokott itt-ott eltűnni. De 1-2 évente amúgy is célszerű még az ásványis rendszert is "átmosni".
Lemostam a bringát a dec 30-i saras óévbúcsúztató ivás után. Aznap töltöttem olajat is a fékekbe. Hova tűnik az olaj egyébként belőlük? Nem szoktam észrevenni hogy akár a karnál, vagy hátul a pofák mögött szivárogna. Mégis kb 1 ml hiányzott mindkettőből. Mondjuk mindegy, ezért vettem évekkel ezelőtt egy liter Shimano olajat hogy egész életemre elég legyen. Még az elektromos haj- és szakállnyírómat is azzal kenem. :D
@mematyi: BÚÉK. A répa, az ötletadó oldal, az mtbr.com-on található chili magyarított változata.
Első! Sikeres, boldog Új Évet kivánok minden répásnak!
Amúgy nem is emlékszem, honnan jött a Testbike répa logója?