Van ennek is optimuma; pl. van egy bringás ismerős aki 25km-re jár be dolgozni, amikor csak engedi az időjárás. Az elég jó, napi 50km reggel oda, délután vissza, azt olvastam edzéselméleti értekezésekben hogy egyébként is a legjobb leosztás a napi két tekerés. A kettővel ezelőtti melóhelyem ~12km-re volt a lakhelyemtől, én is minden nap bringával jártam be, akár hajnalban akár délutánra, csak a legótvarabb időjárás esetén választottam a buszt, mindig nagyon jól esett az a 20-30 perc tekerés. Volt hogy este 11 előtt szakadó hóban tekertem haza. Hozzá kell tenni hogy tőlünk egyik irányba sincs kerékpárút kiépítve a szomszédos két településre, azoktól kezdve persze mindenfelé meg van csinálva, de nálunk csak ígérgetik... A hazafelé utakat gyakran elnyújtottam és földúton, a Tisza töltésén jöttem haza. Csak ez az ingázás hozott évi ~5000km-t. Aztán miután otthagytam a munkahelyet a lakhelyemen kezdtem dolgozni, így a napi "kötelező" 24km táv 4km-re zsugorodott ami kb 8-10 perc tekerés naponta, tehát még egy bemelegítésnyi időt sem tesz ki :D