@Reptike: megjöttek a tchibós cuccok. Szerintem minőségben egy kicsit az aldis-lidlisek felett vannak. Minden jó lett. :) Majd teszek fel képeket.
A termós futófelső anyagban tűnik erősnek, szellőző a háta, a szélálló gatya is ránézésre igényes. A sapkának kifejezetten prémium hatása van, a kesztyű is minőséginek tűnik. A funkcionális futófelsőn gondolkodtam a legtöbbet, de nem bánom. Nem aláöltözetnek néz ki. Hónaljban lyukacsosabb a szövése.
Azt hiszem, pénteken ránézek a szélálló dzsekire is...
Nincs mit irigyelni, ezek a legolcsóbb cuccok. Úgy voltam, mindegyikkel érdemes próbálkozni. Inkább több, mint kevesebb sikerrel jártam. Az aláöltözetekben a Lidl nagyon erős, drágább is szokott lenni (2500-ért veszek még egy hosszú alsót), Aldi munkásnak árulja, de megfelelő az is. A nyári biciklis nadrágokban nagy okosság nincs, azok jók. A lidlis mezt nem szerettem meg, kicsit bő a szabása is. Van egy BBB-m, és az Asics futómezeimben is jobb tekerni. A termós cuccoknál a tavasszal vett aldis mellény-dzseki nem az igazi. Nincs baja, de elég olcsó hatású. A nadrág nem rossz. Míg a mostani dzseki jól néz ki, de talán ez sem szellőzik eléggé.
A focis cuccaim Lottók, illetve eddig nyárra futni Asicseket szoktam, és járkálok teniszezni is néha. Több mint egy éve legtöbbször bringázom, viszont nem akartam egy újabb vagyont egy negyedik sportág ruháira költeni. És több is kell, és ott a bringa is. Próbálom úgyis nézni a dolgokat, hogy miket lehet többre.
@sandorp9: ennyiért kipróbálom. Nekem nem kisebb, hanem nagyobb sebességre kell. Hidegben hegyről lefelé ne fagyjon le a képem. Akkor tuti nem fogom tudni belihegni, ha akarnám se.