Sziasztok!
Budapesten keresek használt kerékpáros ruházatot forgalmazó üzletet. Esetleg dél Budai részen, vagy bárhol a fővárosban!
Tudtok-e esetleg egy tuti helyet?
Köszi!
Bartha S.
Sziasztok!
Budapesten keresek használt kerékpáros ruházatot forgalmazó üzletet. Esetleg dél Budai részen, vagy bárhol a fővárosban!
Tudtok-e esetleg egy tuti helyet?
Köszi!
Bartha S.
@sandorp9: Szerencse és türelem is kell a duriban való vásárláshoz, én is azt gondoltam hogy a telihold alkatomra nem lesz semmi, de csalódnom /kellemesen/ kellett. A TESCO F&F Active ruháit is érdemes nézegetni mert ot is találhatsz olcsó cuccokat is az 50-70%-os dolgok között. http://www.testbike.hu/velemeny/mez/tesco-ff-active-hosszu?rvid=52189 No meg amit már írtak mások is ALDI LIDL is árul alsó árkategóriás sportruházatot. Sok szerencsét a "vadászat"-hoz.
A durikat már kerülgetem egy ideje, nem sok mindent találtam az én méretemben...
Ruházatot érdemes a duri/turi üzeltekben is keresni, mert elég jó használt minőségi felszerelést lehet kifogni fillérekért. Felsőt és mellényt is találtam már 500-800 Ft-os áron olyat ami talán 2-3 alkalommal volt használva.
@sandorp9: ja, ezt vettem én is, csak elfelejtettem válaszolni.
@gentile: ilyesmi nekem is tökéletes lenne, 5000Ft-nál többet nem szánnék rá...
Amúgy ez az:
http://www.aldi.hu/hu/html/offers/58_39122.htm
A tenyérrészébe gumírozott gél betét van, jó cucc!
Az Aldi-t és a Lidl-t tényleg érdemes figyelni. Én a múlt héten vettem téli kerékpáros kesztyűt 1990-ért. Kerékpáros boltban egy hasonló minőségi kesztyű 10.000 Ft-nál kezdődik.
@perelli: persze, de a testrefeszülőset meg nem szeretem... az arany középút :)
@perelli: a bőre szabás nem baj, szeretem a lezser dolgokat :D A viccet félretéve, ilyesmiket keresek/űldözök én is, mert a jobb cuccokért annyit nem adok ki...
@sandorp9: kár, mert ennek az aldis yatyónak és a felsőnek is remek a szabása. Hajlamosak bőre szabni a dolgokat, Lidlben is, de ezek nagyon jók lettek.
@perelli: Köszi! Sajna aldi nincs, a lidlibe meg kevés cucc jön Gyulára. Lidlis mellényem (átmeneti) van, az tényleg nem rossz. A felső részre meg póló+pulóver+széldzseki kombót használtam eddig, szerintem maradok is. De a nadrág (és térdmelegítő) az kell másik, mert a melegítő nem az igazi. Viszont nincs is még tapasztalatom, ezért kérdezek :)
Én most vettem aldisokat, ki is próbáltam. Az első tapasztalat jó. 10 fok alatt nem fáztam a nadrágban (szerintem még lejjebb is simán jó), és miután melegebb lett, akkor se rohadtam bele. A felső alá jobban be kell öltözni. A tavalyi aldis felső is ilyen, gondolom, direkt. Lidliből vannak a bringás aláöltözeteim, azok - nem tudom máshogy mondai - de szenzációsak, mondjuk nem is annyira olcsók. Bár mihez képest. Még van aldis munkaruhaalsóm, ehhez képest féláron, de rövidebb a szára. Hasonlóan jó. Kamáslit meg sapkát még várok. Ezeket bátran ajánlom kicsi pénzért.