@hefi: Köszi hogy szóltál, szerintem most sokaknak az unalmas várását szüntetted meg:). Akkor várunk holnap :D
@hefi: Köszi hogy szóltál, szerintem most sokaknak az unalmas várását szüntetted meg:). Akkor várunk holnap :D
@z.aron: ja, mint az X-faktorban és a többi ilyen vetélkedőben :D
@Orin: lehet hogy direkt tépik még az idegeinket!:D remélem 9kor tényleg lesz valami :)
@Orin: én sem kaptam még, de veletek izgultam eddig is, csak most írok!:D
@veszigeri: ezt sejtettem, de köszi h kimondtad :D Ti már kaptatok? én még nem :(
@veszigeri: Köszönöm a választ, szerintem egy páran ennek hallatára megnyugodtunk, akkor türelmesen várok (várunk).
@NorBEE300: Ne aggódjatok! Az előző sorsolásnál is úgy volt (gondolom most is úgy lesz) hogy mindenkit aiineki volt sorsjegye értesítenek e-mail-ben. Csak annyi, hogy aki nem nyert, annak azt írták, hogy köszönjük, hogy véleményeztél, de sajnos most nem nyertél azt ennyi. Szóval ha nyersz, ha nem kapsz e-mailt a végeredményről!
@Orin: Rengeteg meló volt ma, de amikor volt lehetőségem, állandóan az e-mailt néztem telefonon, délután 4 óta pedig folyamatosan megy a Thunderbird a gépen. Meglátjuk mi sül ki belőle, mindenesetre úgy izgulok, mint egy öt éves gyerek karácsonykor, hogy ugyan mi lapul abban a nagy dobozban :-)
@NorBEE300: én is remélem, h lassan elkészülnek az eredménye, biztos dolgoznak rajta szorgalmason :) Korábban azért írtam azt, mert arra gondoltam, mielőtt elindultam volna suliba felnézek a netre és kíváncsi lettem volna, h már akkor fent van-e az eredmény :)
@NyilasMisi: Előre jelzem, ne vedd bántásnak, de én bízom benne, hogy dolgozik a team a sorsoláson és kapunk megfelelő tájékoztatást. Hajnali 3 után kelek és megyek dolgozni, de ha kell éjfélig is itt gubbasztok, mert nagyon érdekel a végeredmény, még ha nem is nyerek :-). Egy dolog, ami egy kicsit aggaszt, mégpedig Orin hozzászólása "reggel, indulás előtt". Szerintem jelezni fognak és bízom abban is, hogy a leendő nyertesek legalább ebbe a fórumtémába megírják az örömhírt.
@NorBEE300: Az sem biztos, hogy már értesítették a nyerteseket. Elég szűkszavúak sajnos:(
@Orin: +1. De van egy sanda gyanúm, hogy én nem vagyok benne a hat szerencsés nyertesben. Bár az is érdekes, hogy még senki sem írt ide a nyertesek közül, hogy "halihó kollégák, enyém az egyik csoda kétkerekű" :-) De mint tudjuk, a 'reményhal' ér be utolsónak :-D
@Orin: Jaja, már én is nagyon várom. Remélem délután, mert délelőtt megy a robotkar vezérlőszekrény ellenőrzés és csak 4-kor esek le a buszról :-))
@hefi: Holnap lehull a lepel :) Am, hánykor lesz a sorsolás? :D
Mennyi időbe telik a sorsolás, gondolom a kisorsoltakat ellenőrzik, hogy nem csalt-e stb? Szóval mikor van eredmény?
@Farbatosz29: Hali ha jól emlékszem sorsolástól számított 7 munkanapon belül kell reagálni.
Hali
Olvastam, hogy e-mail-re külditek, hogy ha nyertem,de ezt milyen időn belül kell lereagálni? mert sajnos csak jövő hét pénteken leszek újra netközelben.
@BF2 hungarolada: egy Wenson bicaj lenne, én is linkeltem oldalt, de semmi...
@hellrod: milyen termékről van szó pontosan? én spy szemüveget raktam fel, forgalmazót nem találtam, de belinkeltem a webáruházat.
Hali
Én szerettem volna feltölteni a bicajomat. Nagyjából 1 héttel a kérelem után jött a válasz, hogy nem lehetséges, mert csak idehaza forgalmazott termék kerülhet fel. A márkát viszont forgalmazzák (én is Pécsett vettem), sőt, más típus már került is fel az oldalra régebben. A megoldást várom szeretettel.
Köszi
@annusgabor12: akkor tölts fel saját készítésű termékfotót, és már kapod is a sorsjegyet!
@hefi: képet nem töltöttem fel mindenről de, a nyereményjáték ideje alatt írtam az összes véleményt
@annusgabor12: hali nem tudjátok mért van az hogy van kb 20 véleményem és csak 8 sorsjegyem van
Minden termék véleményhez feltöltöttél saját készítésű termékfotót? Minden véleményedet a nyereményjáték időtartama alatt írtad?
hali nem tudjátok mért van az hogy van kb 20 véleményem és csak 8 sorsjegyem van
@hefi: Bocs nem úgy értettem,a levelező programjában van bekapcsolva a beérkező levelek szűrése-és ott kerűlt a szemetek közé az e-mai-otok!
@ikarus266: Szerintem lehet kitörölte,vagy a beállításoknál be van állítva szűró és nem találja ezért!
@K4resz: Vasárnap? Melyik vasárnap? E-mailt nem kaptál, mert elvileg minden hozzáadást feldolgoztam a tegnapi napig.
@K4resz: Amint jelezték türelem,külön-külön foglalkoznak vele az illetékesek-és időbe is tellik a feldolgozás is,mivel tudom mert én is szervert üzemeltetek!
@pdenes: Én még vasárnap töltöttem új terméket, de még mindig semmi
Sziasztok!
Pár napja hozzáadtam pár terméket, de azóta sem kaptam visszajelzést, hogy hozzáadtátok volna. Eddig 1-2 nap után mindig kaptam. Valami gubanc van, vagy csak több a teendőtök a szokásosnál? :)
@Ns-biker87: miként értesül a nyertes a nyereményről??
A testbike-os regisztrációnál megadott e-mail címre küldünk levelet.