Józan életű? Akkor én kiestem. 100 km felett verseny vagy nagyon komoly nekiindulás szintjén nem bringáztunk még. Általában túra jelleggel, gyengébb bringásokkal megyünk ilyen távot. Amikor mozgunk, 27 az átlagos haladási tempó, vastagkerekűvel. Nekem ez a tempó, amivel a világból ki tudnék menni. nyilván hátszéllel ez felkúszhat 40 köré, különösebb fáradás nélkül, szembeszéllel meg... na arról ne beszéljünk, az orális kategória.
Fix-szel (44/15) nekem olyan 30 körüli a "túra" tempóm, de avval még csak olyan 70-80 km/1nap a max, és sajnos nem egyben mentük (egyesek átértelmezték a tekerést, úgyhogy volt egy hosszabb pihenő, meg párszor be kellett várni a népet).
Városon belül mentem már majd 40es átlagot 7km-en, de az nagyon nem átlagos-átlag, meg nem is 100 km.
Egyébként szerintem is túloznak :D De nem annyira, mint a kilencvenX éves szomszéd Józsibácsi, aki a tavalyi emlékezéseiben még 5 óra alatt tekert át a 80 km-re fekvő faluba a menyasszonyához, míg idénre már 2 órára javította az eredményét ugyanezen távon. Bár bármit kinézek az öregből (: