Én decathlonos témában inkább nem nyilatkozom, ha lehetne kapni ott kaját szerintem én azt is onnan venném.. Nekem minden cuccom onnan van, mondjuk egyedül sportcipőt nem veszek ott, de tényleg minden másom onnan van.. Az összes bringa mindjárt három is, rocki500, 540 és az 580. A legtöbb alkatrészem, kivéve az építés során máshonnan beszerzett holmi, két bringáskabátom és nadrág is onnét van, a vadászruháim közül az összes, sapkák, könyökvédők és csuklószorítók, túrahátizsákok (5 van) bringaalkatrészek, lánc és sor kivételével szinte minden, kerékpártartók (3) pumpák, 2teló a háromból kettő onnan van, utcai nadrágok és pólók..
Ősszel ott vettem a Snowboard dzsekimet is, de a korábbiak is onnan vannak, öt kabát mind jó, máig nem ment tönkre egy sem, téli bakancs, 5 db vadászkés de akár az íjászfelszerelések közül is sok minden, lövészkesztyű, bipod vesszőtartó tegez, fegyvertok amivel szétszerelve is szállítható a csúzli, egyszóval minden..
Már sokat gondolkodtam vajon sznobság e az, hogy én ennyi mindent ott veszek, de hát erre mit lehet mondani, összesen a több száz cuccból négy dolog került eddig vissza: 2 bringáskesztyű és egy hátizsák (30literes) illetve egy kerékpároscipő, mind garis volt gari időn belül sajnos tönkrementek, de az üzlet mind a négy esetben elismerte és a pénzt vissza is adta, pedig a kesztyűk kivételével 20 ezer forint feletti volt a többi termék, de nem érdekelte őket, egy árva hang nélkül működött minden ahogy kellett.
Úgyhogy arra jutottam, talán ez az igazi ok amiért én idejárok, akármi is kell otthonra. Persze nagyon jó, hogy öt km-nyire vannak tőlem, ami lássuk be tökre jó, de nem ez az egyedüli, egyszerű és használható termékeik vannak, a dolgaik megbízhatóak és megfizethetőek, valamint nem utolsó sorban pozitív a hozzáállásuk, a garanciális dolgokat és a problémákat jól kezelik, ami még egy multinál sem feltétlen van minden esetben így..