Régebben nagyon nem érte meg építeni, mert kevesebbért kaptál hasonló felszereltségű bringát, akár olyat is amire gondoltál.. Nos, elnézve a mostani kész bringa árakat, lehet már nincs akkora különbség egy épített gép és a bolti közt, persze nyilván attól is függ, hogy mit is építünk..
Mondjuk én ma 700 ezereből simán össze tudnék rakni egy olyan cc-t amikkel járok, akkor viszont meg minek a bolti, ami bárki számára elhozható és ugyanolyan, max a vázméret vagy a nyereg lesz majd más..
Ráadásként amikor a saját elképzeléseidet valósítod meg, akkor az még úgy is egyedinek tekintehtő, hogy vélhetően, egy már létező konstrukciót másolsz majd, nincs új a nap alatt, az építésnél nem is az a főcél, mármint hogy mindenben különbözzön egy boltitól, egy szónak is száz a vége, nekem nem kéne ma már az említett összegből új, mert ugyanennyiből magam is meg tudnám építeni, 90 százalékban vadonat új alkatrészekből bár igaz az is, hogy ma már elég sok üzletet és embert ismerek mindehhez, azt is tudnám ma már, hogy hol és kikkel kezdjem, úgy meg lehet egyszerűbb és olcsóbb is lenne, mint ahogy régen csináltam..