Társalgó.........2025

51-100 (163 hozzászólás)

Elküldve: 2025.03.21. 22:10 rcs2003 

• rcs2003 avatar
  • sima XC-s

Én egyszer denaturált szesszel basztam szét a fékpofáimat. Azt hittem simán csak alkohol van benne és nagy nyugodtsággal húztam le a féktárcsáimat vele, de valami más fost is kevertek hozzá amitől utána elment az összes fékhatás. A pofák kukában végezték. Az én jelenlegi esetem ennél sokkal furább. Ha egy ideig nem használom a bringát, utána nem fognak a fékek jól, megállok meg minden csak nem tudok satuzni, nem "harap". Olyankor kell egy spricc víz a féknyeregre és utána rögtön fog mint az állat mindkét fék. Érdekes. Olajszivárgásra tippelek de hogy a víztől hogyan javul meg rögtön a fékerő, azt nem egészen értem.

Elküldve: 2025.03.21. 20:46 Cadre Allage 

• Cadre Allage avatar

@Makky: este Makky volt az álmomban hogy itt lakott közel a "negyhazaknal" vonakodva de kolcsonadta egyik kekeslila bringajat-aztan!jött a volt lelkipásztorok aki találkozott a volt"Muzsammal"megteresek sirasok alazkodasok sokminden egyetlen lehet az esti kajalasok okozzák a sok képet az álmokat?!?Udv

Elküldve: 2025.03.21. 20:43 azaki71 

• azaki71 avatar
  • túrázgató/városi harcos

@Makky: Korábban mindegyik féknél volt probléma az egyik dugattyuval és ki tuja, hogy az a használat során mit okozott.

Állványon probálva nem tapasztaltam, hogy lenne olajos nedvesség a dugattyúk körül, és a fékolaj fogyásom sem volt. Holnap újra ellenörizni fogom, lehet, teszek közé egy papir zsebkendöt és többszöri fékbehúzás után megnézem, hogy száraz marad-e.

Elküldve: 2025.03.21. 20:01 Makky 

• Makky avatar
  • virsli gumis/oútis
  • TestBike Team csapat
  • TestBike Team csapat

@azaki71: Ez pedig tipikusan olyan tünet, mint amikor olajat kap a betét. De újnál? Vagy a tárcsa volt olajos esetleg csak nem vetted észre? Nekem már volt olyan, hogy új féktárcsa "rángatott" fékezésnél. Nem jöttem rá az okára, mert látszólag minden tökéletes volt. Kicseréltem egy másik tárcsára és azonnal jó lett. Az gyárilag volt szar. (Mondjuk nem Shimano volt.) Gondolom nem egyenletes hőkezelés lehett az oka, mert a felületen tényleg nem látszott semmi.

Elküldve: 2025.03.21. 19:56 Cadre Allage 

• Cadre Allage avatar

@azaki71: nekem 29es xtc karbon xt fekje hátul abszolút nem fog amikor megvettem akkor 10szazalekos ereje volt azt pár nap alatt a semmire lement első fék szintén xt fejreallos lehet a shimano gagyizmus devianciaja folytatodik?!?

Elküldve: 2025.03.21. 18:30 azaki71 

• azaki71 avatar

A fékjeim továbbra sem jók. Évek ota a shimano M06 fémes betétjét használom, SLX SM-RT66M féktárcsával. Soha nem volt vele problémán. Mindig magyar üzletből, dobozost vásároltam, hogy eredeti legyen.

Jelenleg, bármit csinálok, a fékjeim csak nyikorognak és nincs fékhatás, sem elöl, sem hátul. Ez egy új szett elöl és hátul is, betét és tárcsa. Kb 200km van benne és egyre roszabb, ezért tegnap alapossan tisztitottam, csiszoltam, újra légtelenitettem..stb, és semmi eredmény. (ma 35km távon keresztül probáltam összekoptatni, ami hülyeség, máskor erre nem volt szükség).

Minnél többet fékezek vele egyre roszabb és a tárcsa szine sem olyan a fútofelületen, mint amilyennek lennie kellene. A szép fényes a fémes felület helyett inkább fekete, de tapintásra nem olaj, se nem por. Fékezéskor, a fékkart behuzva minden rendben lévönek tünik.

A féktesteknél, nem tapasztaltam fékfolyást és a dugattyuk is rendben mozognak.

Van még egy bontatlan M06 betétem, egy ujabb tárcsa tisztittás útán berakom és meglátom, de ha ezzel is ezt az eredményt kapom, akkor pasz.

Vannak érdekes dolgok, de ez most egy új.

Elküldve: 2025.03.21. 00:29 fpeter 

• fpeter avatar
  • sima XC-s

@azaki71: A munka nem tesz hozzá az ember egészségéhez. Sőt... Több középkorú kollégám is van, akik hetekre mennek terápiára különböző szív és egyéb problémákkal. Nekem pl. a látásom sokat romlott a monitoros munka miatt. 1-2 év alatt ez nem jön ki, de ha az ember 5-10 évig csinálja...

Elküldve: 2025.03.21. 00:06 fpeter 

• fpeter avatar
  • sima XC-s

@Tom77: Mindenhol pang a piac... Elkezdtek komolyan takarékoskodni az emberek. Jelenleg nem hirdetem, mert egy karbon kerék van benne, aminek az ára majdnem megegyezik a teljes bringával. Hónapok óta keresek bele olcsó kereket, de egyelőre még nem lett meg az "igazi".

Elküldve: 2025.03.20. 17:24 Cadre Allage 

• Cadre Allage avatar

@Cadre Allage: joparszor jav

Elküldve: 2025.03.20. 17:23 Cadre Allage 

• Cadre Allage avatar

@azaki71: co2 illetve habpatron már jogászok kihúzott a sz.rbol versenyek alatt jó találmány kicsi súly kicsi hel nagy energia jó találmány!

Elküldve: 2025.03.20. 16:20 azaki71 

• azaki71 avatar

@azaki71: mármint a hagyományos kézi minipumpa.

Elküldve: 2025.03.20. 16:19 azaki71 

• azaki71 avatar

@mematyi: Ha csak rá kell pumpálni akkor bármelyik minipumpa jó. Egyéb esetekben ott a co2 patron, kis helyen elfér és egyszerű használni.

Elküldve: 2025.03.20. 15:49 rcs2003 

• rcs2003 avatar
  • sima XC-s

Meg ezek a kis pumpák nagyon gyengék. Mire felnyomja addig ötször felpumpálod hagyományos minipumpával. A noname kínaiak gyakran az első használat után tönkremennek. Ha ereszt a gumi akkor foltozd be vagy cseréld ki a belsőt, időt és energiát spórolsz. Ha nem akarod kivenni a kereket lehet kapni(legalábbis nemrégiben még lehetett) hurka alakú belsőt ami a két végén összeér. Szerintem az akkus pumpa hülyeség. Sosem töltök el 10 percnél több időt egy belsőcserével, ebben benne van a szereléstől kezdve külső tüzetes átvizsgálásán keresztül minden. Az egyik bringámon sírva fakadok mire leszedem a külsőt mert az is tubeless peremű, elképesztően bele tud "ragadni", abban meg Slime van. :)

Elküldve: 2025.03.20. 15:29 Makky 

• Makky avatar
  • virsli gumis/oútis
  • TestBike Team csapat
  • TestBike Team csapat

@mematyi: Én tuti biztos nem bíznék az ilyen akkus pumpákban. Ha Kínai, ha nem. Úgyis akkor fog lemerülni, amikor nagyon kéne! Ha meg kell mellé vinni másikat is, akkor meg már semmi értelme.

Elküldve: 2025.03.20. 14:16 mematyi 

• mematyi avatar
  • sima XC-s
  • Nyíregyházi bringások csapat
  • Nyíregyházi bringások csapat

Sziasztok!

Lassan Nálunk is indulna a hétvégi bringás szezon!

Abban kellene tanács, hogy amiket lehet boltokban, és kínai Webshopokban is venni, akkus bringapumpák(amik alig nagyobbak mint egy kártyapakli) használhatók?

Az az igazság, hogy a kerekem tubeless-képes, emiatt irtó nehéz szétszedni mert pontos a pereme, de nem szeretnék Lötyizni, mert ahhoz nem tudom elég gyakran elővenni, így csak potyára menne tönkre benne a lé.

Arra gondoltam, hogy ha csak pici defektet kapnék, időnként rápumpálnék egy ilyen akkus keyterével, hátha kibírja a napot.

Esélyes volt még a slejmmel töltött belsőgumi is, de abba sem lehet a végtelenségig befelé tölteni a cuccot, egy idő után el kell majd dobni.

Elküldve: 2025.03.20. 12:27 azaki71 

• azaki71 avatar

@fpeter: Rám mindig hűlyén néznek, amikor azt mondom, hogy a szabadidő a legértékesebb dolog az értékrendemben. Sajnos soha nem volt belőle elégendő, pedig én nem vagyok karrierista, és amit időt csak lehet, azt a szabadidömre forditom. De, a kerékpározás mellet más hobby tevékenységeim is vannak. Az élet meg pereg, de nagyon gyorsan, ezért is dűhitő, amikor a munkahelymen vagyok és kint süt a nap. Ezért is maradnak a hétvégi kerékpározások, ebbe ennyi van, ennyire van időm.

Elküldve: 2025.03.20. 11:02 Tom77 

• Tom77 avatar
  • sima XC-s

A három bringa végül úgy került le Törökbálintról-Nagykanizsára, hogy mivel arra az a időszakra országbérletem is volt, kettőt még aznap lehoztam vonattal, a pirosért pedig egy másik alkalommal visszajöttem. Mivel akkor még nem utazhatott bringa országbérlettel csak külön jegyen, mindez 2500 forint pluszköltséget jelentett a három bringa esetén. Azóta megtudtam, idéntől érvényes országbérlettel díjtalan lett mindez, mármint ezt úgy értsd, hogy ha vonattal mennél bárhová és bringád is van, az országbérlet mellé már külön jegy a bringáknak nem kell, bár egyszerre csak egy gépet vihetsz, amit úgy tudtam meg, hogy a kaller szólt nekem még mikor hoztam a masinákat anno le, hogy egyszerre csak egy bringával utazhatsz. Mivel én költöztem és ilyen távra nem szerettem volna háromszor is visszamenni, Törökbálint-Nagykanizsa viszonylatban a gépekért, ezért a feketét és a fehéret egyszerre hoztam le, de különösebb gond nem volt ezzel sem, csak szóltak, h amúgy ez nem szabályos, de bünti anno nem volt..

Elküldve: 2025.03.20. 10:39 Tom77 

• Tom77 avatar
  • sima XC-s

@fpeter: Remélem nem csak itt próbálkoztál, mármint az eladással? Máshol is hirdetted? Mikor költöztem, végül sok egyéb korlát miatt, (távolság, sofőr lebeszélése, bérleti díjak stb) nem sikerült olyan járgányt értelmezhető áron találni, amiben az összes holmim és mindhárom bringa is elfér, mivel előre meghatározott keretem volt a költözésre (is), ezért egyetlen pillanatra felmerült, hogy talán mégsem kéne két majdnem ugyanolyan bringához ragaszkodnom, a harmadik+ nem az enyém hanem a barátnőmé, de neki + hiába van, mert ő csak akkor bringázik ha ketten megyünk.. A lényeg, privátban kérdezősködtem itt, hogy "hogyért" menne, mert jelen pill másra kéne a zsé, de olyan összegért vitték volna "őket", amiért az egyiket sem adnám.. Albumokban a két gép, felszereltség állapot stb, igazán komolyan még akkor sem adtam volna oda egyiket sem, ha előtte középen félbevághatom, és csak külön az elejét vagy a hátulját vitték volna. Az a fontos, h neked mit ér, onnantól kezdve, ha azt elengeded minden pazarlás, legyen az autó, bringa, otthon, bármi.. A hiányzó kezdőt végül sikerült azóta máshogyan megoldanom, mostanra már, csak egy rossz állom marad az elmúlt téli költözésem és mindhárom gép most is itt van mellettem, remélem ezúttal már mindvégig.. (ツ)

Elküldve: 2025.03.20. 08:14 rcs2003 

• rcs2003 avatar
  • sima XC-s

@fpeter: én a családommal megyek nyaralni, abban az egy-egy hétben. Mindenkinek van adott szabadsága amit arra használ amit akar, csak nem mindenkit érdekel a napokon át tartó magányos kóválygás :)

Elküldve: 2025.03.19. 22:43 fpeter 

• fpeter avatar
  • sima XC-s

@rcs2003: Alig várom, hogy munkanélküli lehessek és végre lenne időm azokra a túrákra, amiket hosszú évek óta tervezek. Számomra abszolút hihetetlen, hogy egy szimpla egy hetes túrát nem tud az ember felnőttként megcsinálni. Pénz van, felszerelés van, erőnlét van, szabadidő nincs. Pláne, ha szabadságot is sporttal tölti az ember. Lelkileg ugyan feltöltődik, de testileg fullra lemerülten kezd el új dolgozni.

Nekem tavaly volt két 80 órás hónapom is. Ezek azért nagyon meg tudják dobni az ember alapállóképességét. Meg persze egyenes utat ad a kiégéshez is. Heti 2x eljárok futni is, mert ha van az embernek napi 9 órája munkára vagy 6 órája alvásra, akkor nehogy már ne férjen bele az az 1 óra testmozgás.

Nem tagadom, hogy ne lennék függő. De ha választanom kellene a sportfüggőség, vagy szerencsejátékfüggőség között. Akkor az előbbit választanám. Őszintén ki az, aki -3 fokban az éjszaka közepén kimegy hegyekbe szintezni? Mert nem sok embert láttam éjjelente. :-)

Elküldve: 2025.03.19. 22:29 fpeter 

• fpeter avatar
  • sima XC-s

@rcs2003: Én 400k-ért nem tudtam elpasszolni sajna. :/ Pedig a motort leszámítva minden zsír új volt rajta. De cserébe elég sok időm elvitte.

Elküldve: 2025.03.19. 19:50 rcs2003 

• rcs2003 avatar
  • sima XC-s

Én még ha akarnék se tudnék elektromos bringát venni, összesen nincs annyi tartalék ami kifutna egyet :) Jó persze ilyen agymotoros szarokat lehet venni olcsón, de az pont nem a "sport" kategória hanem boltbajárós

Elküldve: 2025.03.19. 19:22 Cadre Allage 

• Cadre Allage avatar

@azaki71: elektromos"fogkefét"max csak a lánc mosásához

Elküldve: 2025.03.19. 19:19 azaki71 

• azaki71 avatar

@rcs2003: Általában a hétvégén van időm a kerékpározásra, de ha a hétvégén esik az eső, és nem tudok beiktatni egy esőmentes hétköznapi napot, akkor az nagyon tud bosszantani. (Eddig egy kihagyott hetem van az elmúlt fél évben).

Ha egyszer elektromos kerékpárt veszek, annak ez lesz az oka, hogy edzedtség hiánya miatt, kell ami potólja a kondicíót ahoz, hogy napos időben kedvemre tudjak kerékpározni. (nincs tervben az elektromos)

Elküldve: 2025.03.18. 22:29 rcs2003 

• rcs2003 avatar
  • sima XC-s

@fpeter: ja általában az is irányelv hogy egy elfogadható fejlődéshez a heti 10 óra ajánlott... az kb úgy jön ki ahogy mondod, némi csúsztatással... aki 10 óra felett megy hetente arra meg azt szokták mondani hogy kb teljesen mindegy milyen struktúrával csinálja végig azt a 10 órát, mindenképp nagyon jó edzettsége lesz :)

Elküldve: 2025.03.18. 22:24 rcs2003 

• rcs2003 avatar
  • sima XC-s

Van ennek is optimuma; pl. van egy bringás ismerős aki 25km-re jár be dolgozni, amikor csak engedi az időjárás. Az elég jó, napi 50km reggel oda, délután vissza, azt olvastam edzéselméleti értekezésekben hogy egyébként is a legjobb leosztás a napi két tekerés. A kettővel ezelőtti melóhelyem ~12km-re volt a lakhelyemtől, én is minden nap bringával jártam be, akár hajnalban akár délutánra, csak a legótvarabb időjárás esetén választottam a buszt, mindig nagyon jól esett az a 20-30 perc tekerés. Volt hogy este 11 előtt szakadó hóban tekertem haza. Hozzá kell tenni hogy tőlünk egyik irányba sincs kerékpárút kiépítve a szomszédos két településre, azoktól kezdve persze mindenfelé meg van csinálva, de nálunk csak ígérgetik... A hazafelé utakat gyakran elnyújtottam és földúton, a Tisza töltésén jöttem haza. Csak ez az ingázás hozott évi ~5000km-t. Aztán miután otthagytam a munkahelyet a lakhelyemen kezdtem dolgozni, így a napi "kötelező" 24km táv 4km-re zsugorodott ami kb 8-10 perc tekerés naponta, tehát még egy bemelegítésnyi időt sem tesz ki :D

Elküldve: 2025.03.18. 22:08 __opp__ 

• __opp__ avatar
  • sima XC-s
  • Hegyikerékpárosok csapat

@fpeter: "a 400at illik elérni..." :D ha nem életvitel szerűen tekersz akkor 400 óra nem reális. Ha nincs semmi csak a kerékpározás akkor ok, de család, barátok, egy alap egzisztencia fenntartása mellett ez nem alapvető :D Persze egy lakásban, egyedül, 0 egyéb tevékenységgel és max heti 40 óra munka mellett lehet simán elérhető, de az átlag életvitel mellett nem életszerű ;)

Elküldve: 2025.03.18. 19:35 rcs2003 

• rcs2003 avatar
  • sima XC-s

Na tessék! :D Akkor a legjobb évem is kb nullának számít! :D Nem tudom elképzelni amúgy hogy van ennyi ideje valakinek munka és család meg más hobbi mellett ennyi időt bringázással tölteni. Nekem pl. a hétköznapokból 3 rögtön kiesik mert nem érek rá este 5-6 előtt. A hétvégék meg változóak de az is elveszi részben a kedvem hogy ha hétközben se megyek akkor már hétvégén sincs semmi értelme elindulni. Meglátjuk hogy alakul tavasztól de azt hiszem a cimborámmal betervezett idei Bükk maratonról le is teszek így mert szerintem már az első emelkedőn se bírnék felmenni.

Elküldve: 2025.03.18. 19:00 fpeter 

• fpeter avatar
  • sima XC-s

@rcs2003: Azért 400-at illik elérni. :D Kb. évente 2000 órát tölt az ember a munkahelyél, ami ideje Egy év 8760 órából áll, amiből 2000 órát tölt el az ember a munkahelyén. 400 órát azért illik bringázni, ha amatőr szinten versenyszerűen akar sportolni az ember. Ami borzasztóan kevés a munkaidőhöz képest, de hát sajnos nem születtünk gazdagnak.

Elküldve: 2025.03.18. 18:51 rcs2003 

• rcs2003 avatar
  • sima XC-s

Magamhoz se? :D Visszanézve rövid kerékpáros életutam, 2021 volt a legjobb. 297 órát töltöttem logolt bringázással a Strava szerint :) Aztán 2022-ben 189, 2023-ban 105, 2024-ben 23 (ennek nagy része nyári sörözéses tekergés volt), idén pedig kőkemény 12 óránál tartok. Mindenképpen szar a tendencia, akárhonnan nézem!

Elküldve: 2025.03.18. 18:25 fpeter 

• fpeter avatar
  • sima XC-s

@rcs2003: Én már átléptem a bűvös 1000 km-t. Múltkor böngésztem Stravan, valaki már többet ment az évi kilométerszámomnál. Feltételezem valami gazdag muksi lehet, aki mediterrán éghajlaton él és nincs élete ezen kívül. Nem érdemes másokhoz hasonlítanod magad.

Elküldve: 2025.03.18. 13:43 rcs2003 

• rcs2003 avatar
  • sima XC-s

Nekem idén eddig összesen 200km van síkon aszfalton és január 30 óta nem ültem a bringán...

Elküldve: 2025.03.16. 12:48 azaki71 

• azaki71 avatar

Az esős idönek köszönhetöen elvégeztem a 26" kerékpárpmon a tavaszi felkészitést az alapos tisztittás után. A fékjeimnél akadtak problémák, mert a betétek, tárcsa és légtelenités során észrevettem, hogy az év végére azért volt gyenge a fékhatás, mer 19 év használat után mindegyik fékenél az egyik dugattyú beragadt. A szükséges tisztittás után most jónak néz ki, de majd a használat eldönti. Ismét esélyt adok a Tubeless rendszernek, most Stans tömitöanyagot adtam hozzá, remélem megbirkozik a nálam sokszor jelentkező akác tüskék okozta szúrásokkal. A hátsó sor, 11-32röl, 11-34re váltás mennyibe lesz érezhető, azt még nem tudom, de öregszem, valamivel kompenzálni kell, hogy könyebben megbirkozzam az erdei emelkedökkel. A többi meg aproság, már csak a jó időnek kell kijönni. Igaz, a mult hétvégén, két részleteben sikerült ismét erdöben tekernem kicsit több mint 100km távot, amit nagyon élveztem, már nagyon hiányzott.

Elküldve: 2025.03.14. 18:33 Cadre Allage 

• Cadre Allage avatar

@Cadre Allage: Durkó(szponzoruló) drukkol d(okto)r. uk muck Fuck-nak!

Elküldve: 2025.03.13. 21:33 Cadre Allage 

• Cadre Allage avatar

@fpeter: az erdő ereje az erődben:fa a tüzelőben/kályhában

Elküldve: 2025.03.08. 23:55 fpeter 

• fpeter avatar
  • sima XC-s

@Cadre Allage: Amikor télen a sötét edzőköreim róttam, senki sem szólt be. Bár senki nem is volt az erdőben.

Elküldve: 2025.03.06. 19:52 Cadre Allage 

• Cadre Allage avatar

@fpeter: nem kritizálok többet senkit!!!teker hajt ez a lényeg-végre-Halleluja

Elküldve: 2025.03.06. 09:20 fpeter 

• fpeter avatar
  • sima XC-s

@Cadre Allage: Mindenkinek van lycranacis és baggys korszaka. Én az utóbbit élem.

Elküldve: 2025.03.05. 20:54 Cadre Allage 

• Cadre Allage avatar

@rcs2003: igen ez fura lehet..."karácsony van"?!?:) az a fura hogy másfélmillio ösztelós xc versenygép pufidzseki és cica nadrág

Elküldve: 2025.03.05. 19:26 rcs2003 

• rcs2003 avatar
  • sima XC-s

Nagyon gyanús! Egy kerékpáros Budapesten! Szerintem valamiben sántikál.

Elküldve: 2025.03.04. 18:51 Cadre Allage 

• Cadre Allage avatar

@Cadre Allage: "és nem először látom"

Elküldve: 2025.03.04. 18:01 Cadre Allage 

• Cadre Allage avatar

@ikarus266: egy érdekesség:14 51kor utcai zöld kabátban lycra nadrágban matt zöld össztelós bringa kábé másfélmillio kőbányán a taraligetnél bringaúton

Elküldve: 2025.03.01. 10:12 fpeter 

• fpeter avatar
  • sima XC-s

@rcs2003: Ha munkát váltok, tuti nem fogok teljes hetet vállalni. Az edzéseim fele estére esik. Testileg nem, de lelkileg nagyon nehéz rávenemmem magam az ilyen -2 és +5 között sötét edzésekre. A nappali órákba meg mit csinál az ember? Egy számítógép előtt ül. :-(

Elküldve: 2025.02.28. 17:33 rcs2003 

• rcs2003 avatar
  • sima XC-s

Most már be kell ütemeznem a délutáni tekergéseket, később is sötétedik, az idő is barátságosabb. Január 30 óta nem tekertem egy centit se szabadidős célból.

Elküldve: 2025.02.28. 17:32 rcs2003 

• rcs2003 avatar
  • sima XC-s

Ááhhhh, ma még tél van! :D

Elküldve: 2025.02.28. 16:54 __opp__ 

• __opp__ avatar
  • sima XC-s

@rcs2003: valahol ma is az volt. 10 fok, napsütés. Téli kesztyűbe beleolvadt a kezem :)

Elküldve: 2025.02.28. 13:24 rcs2003 

• rcs2003 avatar
  • sima XC-s

Szolgálati közlemény: jövő héten má rendes bringás idő lesz!

Elküldve: 2025.02.25. 18:29 Cadre Allage 

• Cadre Allage avatar

@Makky: akkor azért "aszalódott" el nekem is a hálós rész hátul-elöl szinti volt

Elküldve: 2025.02.25. 15:13 Makky 

• Makky avatar
  • virsli gumis/oútis
  • TestBike Team csapat
  • TestBike Team csapat

@Cadre Allage: Van dekában is merinó aláöltözet. Általában persze kevert szálasak, vagyis nem 100% merinó. De az sokszor még jobb is, mert sokkal tartósabbak. A 100% merinó eléggé sérülékeny anyag. A moly kukac pedig megeszi! Azzal vigyázzatok! Szó szerint lyukacsosra rágja! Nekem van már pár ilyen cuccom. Nekem karszáram is van. Azt szeretem a legjobban! Nagyon kényelmes és sokkal szélesebb hőmérsékleti tartományban komfortos, mint bármelyik szintetikus! De persze csak száraz időre való!

Elküldve: 2025.02.24. 22:09 fpeter 

• fpeter avatar
  • sima XC-s

@rcs2003: Tél végén féláron lehet téli cuccokhoz jutni. Ki kell használni.

Új hozzászólás:
(formázási lehetőségek)
kód eredmény
*dőlt* dőlt
**félkövér** félkövér
> idézet

szöveg
idézet
szöveg
\* *
* lista első elem
* lista második elem
* lista harmadik elem
  • lista első elem
  • lista második elem
  • lista harmadik elem
1. számozott lista első elem
1. számozott lista második elem
1. számozott lista harmadik elem
  1. számozott lista első elem
  2. számozott lista második elem
  3. számozott lista harmadik elem
[TestBike](https://www.testbike.hu) TestBike
paragrafus paragrafus paragrafus paragrafus

új paragrafus új paragrafus új paragrafus új paragrafus
paragrafus paragrafus paragrafus paragrafus

új paragrafus új paragrafus új paragrafus új paragrafus
Csak belépett felhasználók szólhatnak hozzá! Lépj be vagy regisztálj!