@fpeter: Csak egy konkrét példa, ha már beszéltünk róla, és mert nem olyan régen történt!
Kint van az albumban és látható, hogy mi az a három gép ami nekem van jelenleg itthon!
Fél éve költöztem, elég nagy távolságra(200km) ráadásul én ezt a lakást készpénzért vettem.
Költözés, háztartás miegymás plusz buktam az összes többi, korábbi megbízásom a távolság miatt..
Felmerült, hogy kéne még legalább egy milla, mert minden pénz elfogyott, de ezt értsd úgy, hogy szó szerint még a lehetőség is, és gyorsan kellett találni valami munkát mert januárban már itt volt az illetékről szóló határozat, ami közel egymilliós + kiadás, és akkor még saját magamról meg a lakás későbbi számláiról nem beszéltünk..
Leültem számolni, hogy ami itthon van nem mit ér, illetve anno amikor építettem nekem mennyibe került.
Három bringa hat pár kerék gondoltam ezzel kezdek, mert lehet nem is kell majd tovább számolgatni..
600 ezret akartak adni azonnal mindhárom bringáért, ráadásul ebből a piros nem is az enyém volt, én eleve a másik kettőre kértem ajánlatot, igaz a képeket egyben küldtem, de hozzáteszem nem a zaciban érdeklődtem meg!
A három bringa hat kerék - felgumizva, rotorral és hátul kazettatesttel épp hogy kijönne vadi újban mai áron ennyiből,
(nem beszerzési árról beszélek) ennyit pedig az összesért kaptam volna, és akkor még nem beszéltünk a "bringákról"..
Elhiheted milyen gyorsan tettem le a dologról, más kérdés végül megoldottuk máshogy, de ez a szitu kevesebb mint fél éve volt, azóta már lehet a hatszázezres ajánlat sem volna, hozzáteszem egyet sem adnék ma el ENNYIÉRT! (NEMHOGY HÁRMAT)