Átlagsebesség - túloznak a bringások?

1201-1250 (1557 hozzászólás)

Elküldve: 2013.05.09. 21:09 Solfrutta 

• Solfrutta avatar
  • túrázgató/városi harcos

Üdv!

Hoztam én is egy kis adatot: http://www.sports-tracker.com/#/workout/solfrutta/e25dsjj6qtci52jc

25,4km 01:05:33 23,2km/h átlag 45,5km/h max sebesség (rossz az importálás)

Viszont a kategóriát nem tudom belőni, ezzel a géppel (http://foto.testbike.hu/index.php?p=showgl&gid=12373) hajtottam, ami lényegében egy országúti, de városi menet volt...

Elküldve: 2013.05.09. 20:55 kbmpi 

• kbmpi avatar
  • virsli gumis/oútis
  • Eastern Riders csapat
  • Eastern Riders csapat

.. tessék, fölvettem egy nem szóló menetet, csapatost.

http://www.sports-tracker.com/#/workout/vejnemojnen/1iv2qlitb53jdr35

ezek szerint tényleg ennyit számít a csapat, mert egyedül kb. 4-5tel alacsonyabb átlagot tudnék ezen a szakaszon..

ezek újabb adatok, mostanság hál'égnek javuló tendenciát mutatok, szóval hála az égnek, nem teljesen reménytelen a helyzetem, annak ellenére, hogy most cél lenne kb. 5 kg tömeg fölszedése

Elküldve: 2013.05.05. 17:48 NorBEE300 

• NorBEE300 avatar
  • E-Bike, Pedelec csapat
  • E-Bike, Pedelec csapat

@XCode: Csak elfordult, szerencsére hajlás/törés mentesen megúsztam.

Elküldve: 2013.05.05. 16:03 XCode 

• XCode avatar
  • Hétköznapi kerékpárosok csapat

@KurlikPeter: Üdv köreinkben! Adataidat feljegyeztem. Köszönet!

Elküldve: 2013.05.05. 16:03 XCode 

• XCode avatar

@NorBEE300: Akit a mozdony füstje megcsapott... Arról írj még, hogyan sikerült kiegyengetni a kormányodat. Esetleg kicseréled?

Az Outi adatoknak nagyon örülök. Most már ugyan, ami a számukat illeti, 30 fölött járunk, a pontosság és megbízhatóság azonban csak javul ezáltal.

Elküldve: 2013.05.05. 11:56 KurlikPeter 

• KurlikPeter avatar
  • sima XC-s

sziasztok

egy mai adat terepjáróval: 46,3km, 1óra 54perc, 24,3km/h http://www.sports-tracker.com/#/workout/KurlikPeter/fgvj41gg37jur2lt

Elküldve: 2013.05.05. 00:04 NorBEE300 

• NorBEE300 avatar
  • E-Bike, Pedelec csapat
  • E-Bike, Pedelec csapat

@XCode: Köszönöm. Jól gondolod, még nem hajtottam ekkora tömegben, versenyszerűen meg pláne. Az esésnél a tapasztalat hiánya, a nem jó kanyar felmérés, a többiek segítőkészségtelensége is közrejátszott. Egy srác állt meg, hogy ugyan van-e valami bajod és kell-e segítség. Ja, ő egy túrázó volt, aki szemből jött és nem résztvevő volt... A mezőny ment tovább, mondjuk nem is érdekelt, mert csontom nem törött és hamar összekaptam magam.

Úgy néz ki, az outi teljesen elragadott magával... Részemről eredményeket aktívan igencsak ebből a kategóriából fogok szolgáltatni. Májusban már túrázni is illene, így abból is fogok cseppenteni egy-egy morzsát.

Elküldve: 2013.05.04. 23:02 XCode 

• XCode avatar

@NorBEE300: Első versenyen esni álmoskönyv szerint kedvezőtlen jel. De félre a tréfával! Szerintem is jó eredmény valamivel az átlag fölött végezni. (Bele kell ebbe számítani az esést, no meg a tapasztalat hiányát. Gondolom, nem hajtottál még ez idáig ekkora tömegben.) A magam részéről köszöntelek e jeles esemény alkalmából. Az adatokat is megköszönöm. Hamarosan számolom majd az új eredményeket

Elküldve: 2013.05.04. 22:27 NorBEE300 

• NorBEE300 avatar
  • E-Bike, Pedelec csapat
  • E-Bike, Pedelec csapat

@XCode: Egy újabb adat (outi) és ez már élesben a Tour de Tisza-tóról :). 68,83 km, 2 óra 14 perc alatt. Ventura szerint 30,8 km/h átlagsebesség, 43 km/h csúcs. Szinte végig szél volt és csak pár kilométeren keresztül tudtam szélárnyékban menni. Az utolsó szűk 30 km-re volt egy kedves női "csapattársam", név szerint Ballon Ágnes, akivel egész jó tempót mentünk.

Egy kis info a versenyről: a 65 km-es távon összesen 874 induló volt, ebből 674 férfi, a hölgyek pedig összesen 220 fővel képviseltették magukat. Ági a 20-ik lett, én a 301-ik helyet foglaltam el (azt hozzáteszem, Kiskörén buktam egy szépet, de megúsztam az esetet mindennemű karcolás nélkül a bringával együtt - kopkopkop). 40 percet vert rám a férfiak között az első helyezett (1 óra 38 perc, erről képek is vannak az eredménytáblán).

Megvolt az első versenyem, úgy gondolom nem végeztem rossz helyen a mezőny összetételét nézve (sok profi volt), nagyon élveztem és örülök annak, hogy részt vettem és sokkal jobb időt tekertem le (bukással együtt), mint amit magamnak felállítottam. Ha azt nézzük az összindulók (közel 900 fő) között az első egy harmadban végeztem.

Elküldve: 2013.05.04. 21:08 XCode 

• XCode avatar

@Donaukinder: Köszönöm, feljegyeztem.

Elküldve: 2013.05.04. 19:38 Donaukinder 

• Donaukinder avatar
  • virsli gumis/oútis

@XCode:Szép napot!

mai termés:terepen,50 km ,2óra 10 perc,22es átlaggal de mintha ez az órám még nem lenne túl pontos..

Elküldve: 2013.05.04. 10:52 Donaukinder 

• Donaukinder avatar
  • virsli gumis/oútis

@NorBEE300: Aha..:)az 58 már kiment síkon szél nélkül is,egy acélvázas tank-outival(ezzel edzek).

Elküldve: 2013.05.03. 21:44 NorBEE300 

• NorBEE300 avatar
  • E-Bike, Pedelec csapat
  • E-Bike, Pedelec csapat

@Donaukinder, XCode: Köszönöm a biztatást és a jókívánságokat! Már az esti tekerés is megvolt, de nem igazán vagyok fáradt :D.

@Donaukinder: 65-öt??? Az nem gyenge, csak kicsit hihetetlennek tűnik. Létezik? Bár amíg másik gépet én sem próbálok ki, addig nehéz ezt "papír alapon" megvitatni. A bolhán hirdetnek egy Performance 5000-es Peugeot-t, szerelem első látásra... Akkor a holnapi viszontlátásra uraim!

Elküldve: 2013.05.03. 20:40 Donaukinder 

• Donaukinder avatar
  • virsli gumis/oútis

@NorBEE300: Köszi,mostmár tudom ezt is . edzzél,mindegy milyen az idő:) nekem az elején(mikor elkezdtem országútival edzeni)az 50 alig ment ki..idén nyáron jó lenne,ha ki tudnám forgatni a 65-öt síkon :D montival meg 60at kéne sima földúton..bár az nem lesz könnyű szülés :D

hátszelet a megmérettetésen!

Elküldve: 2013.05.03. 20:29 XCode 

• XCode avatar

@NorBEE300: Egyszer magam is hasonló lázban égtem egy nagyobb utazás előtt. Kedvező időjárást és hátszelet kívánok (ezeket talán nem tiltja babonás előítélet).

Elküldve: 2013.05.03. 19:57 NorBEE300 

• NorBEE300 avatar
  • E-Bike, Pedelec csapat
  • E-Bike, Pedelec csapat

@XCode: Ennek örülök, ráadásul én is fejlődöm.

A holnapi naptól olyan izgatott vagyok, lehet estére valamelyik gépet elő kell vennem és lefárasztanom magam, mert nem lesz alvás :). A Peugeot már benne van a Merciben, ott fog kivételes aludni. A mai edzés közben a legnagyobb szembeszél közepette eszembe jutott a "megforgatom a pörgentyűm" mondat. Úgy elkezdtem nevetni, a szembejövő autósok csak néztek :DD.

Elküldve: 2013.05.03. 19:51 XCode 

• XCode avatar

@NorBEE300: Javultak az eredmények! Köszi.

Elküldve: 2013.05.03. 15:52 NorBEE300 

• NorBEE300 avatar
  • E-Bike, Pedelec csapat
  • E-Bike, Pedelec csapat

@Donaukinder: Üdv! Köszönöm :). Tavaly csak tekeregtem úgy óvatosan, idén kezdtem az outit jobban taposni. Az első célom az volt, hogy az 50 km/h-át átlépjem, ma sikerült :)) Az "odo" (odometer), az összes eddig megtett távot jelenti. Csak mióta megvan lenullázódott kétszer is (még jó hogy majdnem minden óraállást lefényképezek).

Elküldve: 2013.05.03. 15:40 Donaukinder 

• Donaukinder avatar
  • virsli gumis/oútis

@NorBEE300: helló, nem rossz ez :)

így a képekről eszembe jutott..kilométerórán az "odo"-mit takar?

Elküldve: 2013.05.03. 15:02 NorBEE300 

• NorBEE300 avatar
  • E-Bike, Pedelec csapat
  • E-Bike, Pedelec csapat

@XCode: Tiszteletem! Hagy jöjjenek 2 nap pihenő után az újabb outi adatok, tehát: 30,2 km, 1 óra alatt kereken. Átlagnak a műszeregység azt tolta az arcomba (vagyis a szemembe), hogy kereken 30 km/h, a maximum pedig 50,1 km/h. Nagyon komoly szél fújt (pontosabban még most is), hátszél kb. 5 km-en volt és a csúcssebességet szélcsendes helyen értem el.

http://foto.testbike.hu/index.php?p=foto&gid=12506&id=433

http://foto.testbike.hu/index.php?p=foto&gid=12506&id=434

Elküldve: 2013.05.01. 20:01 XCode 

• XCode avatar

@Donaukinder: Nem rossz ez! Ma futottam 126 kilométert, nekem csak 15,8 km/h sikerült. Igaz, mentem homokban, sárban vízben is.

Elküldve: 2013.05.01. 17:24 Donaukinder 

• Donaukinder avatar
  • virsli gumis/oútis

Üdv!

Mai nappal tudok egy sovány 22-es átlagot hozzáadni,de csak 45 km-t mentem terepjáróval.Sajnos ez elég sovány,van pár tényező,ami miatt így alakult,de nem mentegetőzöm,lesz még több ez.:)

Elküldve: 2013.04.30. 19:18 XCode 

• XCode avatar

@Zoltán-san: Bizonyos értelemben én is túlzok. Jobbára sík vidéken közlekedtem (és közlekedek ma is), eredményeimet ennek fényében kell megítélni. A Mátrában vagy a Bükkben 8,5–10,5 km/h átlaggal is elégedett vagyok. Terepen pedig még ennyit sem tudok elérni. Hosszabb utat árkon-bokron keresztül nem is vállalok. Laza, homokos talajokon, 20 kilométer után tátogok, mint a partra vont hálóban a hal, és jó idő kell míg magamhoz térek.

Az újabb eredmények:

• MTB 20,04 ± 5,02 km/h

• Túra 24,00 ± 5,61 km/h

• Outi 28,00 ± 4,87 km/h

Elküldve: 2013.04.30. 14:56 Zoltán-san 

• Zoltán-san avatar

@XCode: Amíg keményebben nyomtam a montival országúton 80km-en a 20 körüli átlag megvolt úgy hogy volt benne kb. 800m szint. Soha nem nyomtam le egy nap alatt (nemhogy 9-10 óra alatt) 200km-t. A 25-30-as átlag összejöhet úgy is hogy csak azt az időt számoljuk amikor tekerünk és a pihenőidőket nem, de van aki még pihenéssekkel együtt is hozza ezt az átlagot. Hidd el hogy sokan örülnének annak ha annyit tudnának mint te.

Elküldve: 2013.04.30. 13:57 XCode 

• XCode avatar

@tamas.m: Pesten tényleg nem rossz. Gyalogosok, autósok között, lámpák ellenében. Sándor György monológja jut erről eszembe: "Segítő kezek nyúlnak felém, ennek ellenére felszállok."

Elküldve: 2013.04.30. 13:28 tamas.m 

• tamas.m avatar

Egy szélső értéket is szeretnék hozzátenni: montiból városiasított géppel tekerek Káposztásmegyer-Váci út-Árpád híd-Margit sziget-Margit híd-Margit krt-Retek utca-Szilágyi Erzsébet fasor-Hűvösvölgyi útvonalon 18 kilométert, ma rekordot döntöttem, 55 perc alatt értem be. Ez nem egészen 20 km/h. Ha figyelembe vesszük, hogy minden piros lámpánál megállok, és hogy 120 kg testtömeggel (disznóknál vágósúly) már a hídra való feltekerésnél kiköpöm a tüdőmet, szerintem nem rossz.

Elküldve: 2013.04.30. 12:42 XCode 

• XCode avatar

@KurlikPeter: Köszönjük az adatot. Vélhetően ez terepjáróra vonatkozik, tehát akként kezelem.

Elküldve: 2013.04.30. 11:13 KurlikPeter 

• KurlikPeter avatar
  • sima XC-s

sziasztok! pár év kihagyás után nemrég kezdtem el újra tekerni, itt az első adat terepen:35,9 km, 1 óra 33 perc, 23,1 km/h, 11,3 km/h DK szél http://www.sports-tracker.com/#/workout/KurlikPeter/76fagfnp4ln6ph82

remélem ettől már csak jobb lesz:)

Elküldve: 2013.04.29. 20:12 perelli 

• perelli avatar
  • Cross trekking csapat
  • Cross trekking csapat

Maga az alkalmazás igen jó, átlátható. A szervere néha akadozik. Olvastam FB-n, hogy másnál is. De ez csak szinkronizálásnál gond.

Ja, és nem kell hozzá mobilnet sem, csak hogy tiszta legyen. :)

Elküldve: 2013.04.29. 20:09 perelli 

• perelli avatar
  • Cross trekking csapat
  • Cross trekking csapat

@kbmpi: én kezdek kételkedni kicsit. Az átlagsebességben nem is, órával kb. ennyit megyek. Viszont chartban szerintem túl magasnak látja a hegyet, illetve minden alkalomkor kijön csúcssebességnek 60-70. Oké, hogy meredek hegyről jövök le, de visszafelé pl. nagyon kacskaringós, és nem is siettem, mégis ma 62 lett. Szerintem ennyinél már inkább fosnom kellene, nem lazulnom. :D Néha rápillantottam Sigmára is óvatosan, de ennyit sosem mutatott.

Elküldve: 2013.04.29. 20:03 kbmpi 

• kbmpi avatar
  • virsli gumis/oútis
  • Eastern Riders csapat
  • Eastern Riders csapat

Norbi, azért ajánlom nagyon a programot, mert szerintem piszok pontos.. példa: beállítottam kerékátmérővel a crivit km-órát, de mindig 3 kph-val többet mutat, mint amit a gps..

kocsiban (VW Golf és Polo) is ugyanezh a helyzet.. a GPS sebességmérője mindig alacsonyabb tempót mutat, igaz, autónál szándékosan kalibrálják fölfelé a tempómutatót, hogy ne legyen problémád betartani a limitet. :)

Elküldve: 2013.04.29. 19:33 XCode 

• XCode avatar

Itt vagyok. Köszönöm mindenkinek az adatokat. Magam is kerekeztem, de az eredményemet csupán érdekesség kedvéért írom ide. Erős hátszélben tettem meg 11 kilométert 23 km/h átlagsebességgel.

Elküldve: 2013.04.29. 16:42 perelli 

• perelli avatar
  • Cross trekking csapat
  • Cross trekking csapat

Ma kifelé mértem egyet. A szombati egyetemi napok és a szembeszél éreztette hatását.

Égervölgyi kút - Pécsi-tó:

13,17 km, 34:30 p, 22,9 km/h.

Visszafelé már jobb volt, de azt nem mértem. :D Megelőztem egy cube-os srácot, aki aztán felvette a tempót, hajtottunk egy rendeset, lefelé pihentem, utolért, és jót dumáltunk. Megdicsért, hogy jól bírom végig kiállva felfelé. :)

Elküldve: 2013.04.28. 21:15 NorBEE300 

• NorBEE300 avatar
  • E-Bike, Pedelec csapat
  • E-Bike, Pedelec csapat

@XCode: Mai (még mindig outi) termés 17 km, 40 perc alatt, 25,7-es átlaggal. Ma inkább élménybringást játszottam, néha egy-egy sprinttel megdobva (max. 46,2 km/h).

Elküldve: 2013.04.27. 22:43 johnny336 

• johnny336 avatar
  • sima XC-s
  • Hegyikerékpárosok csapat

@NorBEE300: ha van gazdája, az nem kóborkutya. Én kóborállat ellen javasoltam ezt, meg vadak ellen.

Ilyen esetben a gazdát kell szájbavágni, aztán lefújni kutyariasztó spray-vel.

Elküldve: 2013.04.27. 22:28 XCode 

• XCode avatar

@perelli: Köszi az adatot. Végre: túrabringás!

Elküldve: 2013.04.27. 22:26 XCode 

• XCode avatar

@NorBEE300: Kutymorgót megkeresem... Az adatokat pedig köszönöm. A mai nap (itt Pest környékén) nem kényeztette el a bringást. Meleg nem volt, de eléggé fújt a szél (kerékpárosnak minden út széllel szembe és hegynek fel vezet). Szilárd a Tisza-kör idejére záport, zivatart, élénk szelet jelez.

Elküldve: 2013.04.27. 22:20 NorBEE300 

• NorBEE300 avatar
  • E-Bike, Pedelec csapat
  • E-Bike, Pedelec csapat

@johnny336: Nem akarok kínlódni ilyenekkel, zárja be és pont. Ma közöltem vele először és utoljára, ha megint kint lesz este, le fogom mérgezni a kutyát. Meguntam, hogy a saját utcámban rettegni kelljen.

@XCode: Ha van lehetőséged, nézd meg a filmet, az albumjaim között találsz külön erről egy pár képet American Flyers néven. A filmben a kutymorgó természetesen barát :). Újabb adat: letekertem a Kunhegyes-Tomajmonostora-Újszentgyörgy-Tiszaderzs-Abádszalók-Kunhegyes kört. Az adatok tehát: 1 óra 36 perc 45,7 km 28,4 km-es átlagsebesség (38,5 km/h volt a plafon). Váltakozó szélirány, természetesen szembe, szinte hátszelem max. 6 km-en át volt a segítségemre. Lesz egy pár kép is, Abádszalókon egy kicsit csalingáztam bent a központban és strand bejáratnál is.

@kbmpi: Ismerem az alkalmazás, fent is van a telómon. Ha rávisz a lélek, talán elkezdem használni, addig marad a km óra és a tekerések fotózása. A képekről tudom úgyis, hogy akkor mit éreztem :).

Elküldve: 2013.04.27. 18:30 perelli 

• perelli avatar
  • Cross trekking csapat
  • Cross trekking csapat

Épp tegnap regeltem rá.

Ma tekertem 70 km-et, nagy részen egy barátomat húztam, amatőr sprint triatlonra készül, vagy városban volt.

Hazafelé Orfűről mértem egyet városhatárig.

16,29 km, 23,9/h, 40:51 alatt.

Ebben minden volt különben. Síkon gyenge szembe szélben kb. 30-as km-eket mentem, felfelé a szokásos 16-20, lefelé 37-38, max. 69 ! Kicsit nem figyel oda az ember, és már visz a gravitáció. :D

Elküldve: 2013.04.27. 13:37 kbmpi 

• kbmpi avatar
  • virsli gumis/oútis
  • Eastern Riders csapat
  • Eastern Riders csapat

Norbi, nagyon ajánlom Neked pölö a sportstracker nevű förmedvényt, ami ingyenes, van androidra-iphonera-szimbiánra is, ráadásul követ gps-en, tolja folyamatosan az arcodba a sebességet-átlagot, szintkülönbségeket, kalóriát, meg ha beállítod pulzusmérővel, akkor azt is (utóbbiról nem tudok nyilatkozni, mert az én pulzusmérőm "kéznél van", középső-mutatóujjak és arteria temporalis képében, valahogy, ezen könnyebb érezni a lüktetést, mint akár a carotison akár a radialison.. csak sisak alá nem mindig jó benyúlni : ) )

amiket regisztráltam a kis programmal:

órszágútikkal átl. 29-30-as tempót lehet menni, ebbe nagyon kicsit csúfít bele az a kevéske amíg városban lámpánál-kereszteződésben szrkszol. Trekkinggel meg 25-26 körül, ez vegyesfölvágott, vagyis városi közlekedés, de csak a városi "örömbringázást" regiszrtálva, nem pedig a boltba gurulásokat, kocsmába járásokat.

Annyi szent, hogy tista élvezet, ahogy a logjaid közt látod, hogy merre csalinkáztál, tkp. gps-re kirajzolja a megtett útvonalat, szinttel, sebességgel. Kifejezetten hasznos, főleg, hogy ingyenes, és nagyon jól kezelhető, egyszerűen.

Szóval próbáld ki : -) edzések után meg külön pluszpont, hogy az elmentett edzésfájlhoz írhatsz kommentet, szval egyből fölkerülhet az edzés száraz adatai mellé az, hogy épp mit éreztél, merre csatangoltak a gondolataid, ilyesmik.

Ééés egyél sok májat. Mert megmondtam : )

Elküldve: 2013.04.27. 11:12 XCode 

• XCode avatar

@NorBEE300: Eddiezőtárs - nem ismerem a történetet, de el tudom képzelni. Gondolom, Ede barátként szerepel, nem pedig ellenségként. Hajrá! Az adatokat köszönettel veszem.

Elküldve: 2013.04.27. 10:53 johnny336 

• johnny336 avatar
  • sima XC-s

@NorBEE300: kutyariaszto spray? (ne adj isten airsoft pisztoly - ejszaka sz erdoben jot tesz a hangulatnak)

Elküldve: 2013.04.27. 10:49 NorBEE300 

• NorBEE300 avatar
  • E-Bike, Pedelec csapat
  • E-Bike, Pedelec csapat

@XCode: Nem kárhoztatom, mert nem ők tehetnek róla, hanem a birka gazdájuk... Egyébként a Hegyek poklában is Eddie a legjobb edzőtárs :D. Tegnap előtt is egy medveölő a szomszédból hajtott meg, 200 méterre voltam a házunktól, de meg kellett kerülni az utcát. 30 km után 44-es sprintet levágni hajnali fél egykor jó mulatság :)).

Ma is küldök adatot, holnap pihenőnap lesz (összesen két pihenőt fogok tartani a versenyig, addig szorgalmasan közlöm az adatokat).

Elküldve: 2013.04.27. 06:04 XCode 

• XCode avatar

@NorBEE300: Köszi! Ne kárhoztasd a kutyákat, szükséged lesz rájuk a versenyen is. Néhány elszánt eb, és megnyered a futamot. :)

Elküldve: 2013.04.27. 01:00 NorBEE300 

• NorBEE300 avatar
  • E-Bike, Pedelec csapat
  • E-Bike, Pedelec csapat

@XCode: Ma éccakai adat (outi: a versenyig csak ezzel fogok mért adatot közölni). 15,6 km, 27,3 km/h átlag (kompjúter aszondja, én hiszek neki), 33 perc alatt. 20-at szerettem volna menni, de ennyi sikerült, sok volt a kóbor kutya, így állandóan forgolódni kellett, a végére meguntam :).

Elküldve: 2013.04.26. 11:29 NorBEE300 

• NorBEE300 avatar
  • E-Bike, Pedelec csapat
  • E-Bike, Pedelec csapat

@XCode: Ez az első versenyem, szeretnék jó helyen végezni, nagyjából tisztában vagyok a teljesítőképességemmel. Nem azt mondom, hogy az első 20-ban, de 3 órán belül le szeretném tudni a távot (ebbe belekalkuláltam a vége felé a fáradtságot, szembe szelet, a tömeget, stb.), viszont ha 3 órán belül végzek, annak is nagyon-nagyon fogok örülni. Igyekszem fényképezni is, amennyire lesz lehetőségem, de leginkább a versenyre szeretnék koncentrálni.

Elküldve: 2013.04.26. 11:17 XCode 

• XCode avatar

@NorBEE300: Ez amolyan kedélyes körözésnek látszik. Ámbár - ki hogy veszi. Nyilván lesznek vérmesebb harcosok is. A várható nagy tömegben azonban nem lesz könnyű elindulni. Úgy vélem, számíthatunk a beszámolódra...

Elküldve: 2013.04.26. 11:10 NorBEE300 

• NorBEE300 avatar
  • E-Bike, Pedelec csapat
  • E-Bike, Pedelec csapat

Elküldve: 2013.04.26. 10:51 XCode 

• XCode avatar

@NorBEE300: Mikor lesz a Tisza-kör?

Elküldve: 2013.04.26. 09:49 NorBEE300 

• NorBEE300 avatar
  • E-Bike, Pedelec csapat
  • E-Bike, Pedelec csapat

@XCode: Május 4-ig lesz még több eredmény is, eltökélt szándékom indulni a Tour de Tisza-tó verseny 65 km-es távján,addig napi szinten edzés, lehetőség szerint minél hosszabb távokat letekerni. Ma is voltam (szintén outi), igaz ez csak 10 km volt, de az átlagom ugyanannyi mint tegnap volt. Érzésre amit ki tudok magamból csikarni hosszútávon, az a 25-27 km/órás átlag.

Új hozzászólás:
(formázási lehetőségek)
kód eredmény
*dőlt* dőlt
**félkövér** félkövér
> idézet

szöveg
idézet
szöveg
\* *
* lista első elem
* lista második elem
* lista harmadik elem
  • lista első elem
  • lista második elem
  • lista harmadik elem
1. számozott lista első elem
1. számozott lista második elem
1. számozott lista harmadik elem
  1. számozott lista első elem
  2. számozott lista második elem
  3. számozott lista harmadik elem
[TestBike](https://www.testbike.hu) TestBike
paragrafus paragrafus paragrafus paragrafus

új paragrafus új paragrafus új paragrafus új paragrafus
paragrafus paragrafus paragrafus paragrafus

új paragrafus új paragrafus új paragrafus új paragrafus
Csak belépett felhasználók szólhatnak hozzá! Lépj be vagy regisztálj!