Norbi, nagyon ajánlom Neked pölö a sportstracker nevű förmedvényt, ami ingyenes, van androidra-iphonera-szimbiánra is, ráadásul követ gps-en, tolja folyamatosan az arcodba a sebességet-átlagot, szintkülönbségeket, kalóriát, meg ha beállítod pulzusmérővel, akkor azt is (utóbbiról nem tudok nyilatkozni, mert az én pulzusmérőm "kéznél van", középső-mutatóujjak és arteria temporalis képében, valahogy, ezen könnyebb érezni a lüktetést, mint akár a carotison akár a radialison.. csak sisak alá nem mindig jó benyúlni : ) )
amiket regisztráltam a kis programmal:
órszágútikkal átl. 29-30-as tempót lehet menni, ebbe nagyon kicsit csúfít bele az a kevéske amíg városban lámpánál-kereszteződésben szrkszol.
Trekkinggel meg 25-26 körül, ez vegyesfölvágott, vagyis városi közlekedés, de csak a városi "örömbringázást" regiszrtálva, nem pedig a boltba gurulásokat, kocsmába járásokat.
Annyi szent, hogy tista élvezet, ahogy a logjaid közt látod, hogy merre csalinkáztál, tkp. gps-re kirajzolja a megtett útvonalat, szinttel, sebességgel. Kifejezetten hasznos, főleg, hogy ingyenes, és nagyon jól kezelhető, egyszerűen.
Szóval próbáld ki : -) edzések után meg külön pluszpont, hogy az elmentett edzésfájlhoz írhatsz kommentet, szval egyből fölkerülhet az edzés száraz adatai mellé az, hogy épp mit éreztél, merre csatangoltak a gondolataid, ilyesmik.
Ééés egyél sok májat. Mert megmondtam : )