@XCode: Majdnem, vagy egy lusta adatközlő is aki hetente csak egyszer ömleszti ide a mocskát:
Mivel tetszik az időfutam versenyszám noha nem igazán vagyok benne valami túl jó, ezért neveztem a péti időfutamra. Persze illendő volna nem full felkészületlenül odaesni, így ráerősítettem a témára. Tehát kicsit rendhagyó lesz most a heti beszámoló.
április 19.
- 57,7 km
- 31,0 km/h
- 332 m
- 157 bpm
résztáv: - 25,5 km - 35,8 km/h - 123 m - 174 bpm
körülmények: nagyátlagban kelet-északkelet nyugat-délnyugatirányú résztáv, fordítós a nyugati végen, tehát ami odafele segített az visszafelé hátrátatott. Harmincas északi széllel. odafelé nagyon ment, 41-es átlag megvolt visszafelére viszont nagyon elfogytam és a szél sem segített ebben, mivel oldalpofaszél irányból jött.
április 21.
- 59,4 km
- 30,5 km/h
- 295 m
- 152 bpm
résztáv:
- 13,9 m
- 46 m
- 37,6 km/h
- 186 bpm Dél-Délnyugati szél fújdogált olyan 15-18km/h-val itt sikerül ügyesen megtalálni a megfelelő intenzitást, ez egy igen jó menet volt. De kevés. Fejlődésért kiált, a cél az 40-42-es átlag lett volna.
április 22.
- 49,0 km
- 29,0 km/h
- 264 m
- 139 bpm
résztáv(fele):
- 6,9 km
- 40,1 km/h
- 23 m
- 179 bpm
körülmények: út fekvése észak-északkelet-dél fordítóval a déli csücskén. északi szél, 20-25 km/h Hát a fordítóig bírtam szuflával, aztán nagyon veszélyesen elfogytam. Annyira, hogy abszolút minimál szinttel jöttem haza. Ok-okozati lánc elemei: dolgozó ember vagyok, délelőttös szak, kialvatlanság, nem megfelelő táplálkozás, ennek következtében a nap elején egy enyhébb rosszullét amelyet figyelmen kívül hagytam. Itt az eredménye kérem. Ha a szervezet riadót fúj, annak már komoly oka van. Nembaj hülyegyerek tanul, ilyet többet nem csinálunk.
Végül maga a verseny Pét egyéni időfutam.
- 20,7 km
- 35,3 km/h
- 73 m
- 186 bpm
- 35:15
körülmények: kénköves pokol ehhez képest kutya f..., hat fok, ötven-ötvenöt km/h-s észak északkeleti szél és szemerkélt néha/néhol az eső. út: fordított L alak nyugati csücsökben fordítóval, magyarán mind a négy fő égtáj felé tekertünk. helyezés nagy kérdőjel, nem tudom hányadik lettem majd egyszr kirakják az eredménylistát. Nem lett valami tyű de jó, de rossznak sem mondanám. Öröm az ürömben Garmin Edge 500 beszerezve egész emberi árfekvésben és ez volt az éles bevetés. Jelentem szuper tetszik megérte. :D