Hali mindenkinek! Én is eltettem a múlthéten mind a hármat, a fehérnek a mátrai út volt az utolsó idei útja amiről három hete értem újra haza, persze azért az év idén is jól telt.
Volt benne egy Kőszeg nyolc nap, amiből főleg az Írottkő-Jurisics vár
oda-vissza tetszett legjobban.
Mátra vidéke idén bringásan kétszer is jött újra, valójában három alkalommal utaztam le idén, de ebből csak kétszer bringásan.
A bringás leutak, márciusban és Októberben voltak, ez utóbbinál a siroki vár és Recsk valamint környéke végre rendesen kitekerésre került, és nemcsak elmentem a vár mellett ahogy az utóbbi időben szoktam.
Azt a várat már vagy ötször elmellőztem az elmúlt másfél évben bringásan, valahogy sosem akadt elég idő felmenni és bejárni úgy rendesen..
Pécsely Zádor vára is meglett, Aszófőnél idén végre oda is lekanyarodtam, videó is lett aztán belőle, sőt ahhoz képest, hogy az is bringás volt nem is sikerült rosszul..
Nem lett meg most sem az ötezer km/év amit akartam ugyan, pedig szerettem volna, de sok dolog volt és nem is mindegyik út volt idén sem bringás, talám majd jövőre, stabilan tavaszig mindhármat most is az ágyam mellé parkoltam. :-)