@bl4ckv0id: a véleményekkel az a gond szerintem a "mai világban", hogy egyrészt alkatrészenként már nagyon kevesen építenek, másrészt évente jönnek ki új szettek, meg új bringák is, és már rég nem az van, hogy "megveszem, amiről jót írtak", hanem megveszem, ami a boltban/webshopon van és megfelel az elvárásaimnak (ha vannak egyáltalán).
Egy árukereső vagy hasonló, ahol az épp kapható dolgokról bedobálja a véleményét ha van, sokkal dinamikusabban le tudja ezt követni. És még ott is hányszor látni - pl. tv-t vettem volna életemben először -, hogy egyszerűen nincs releváns vélemény, mert hát hogy a fenébe lenne hosszú távú tapasztalat valamiről, ami nagyon maximum 2 évig van a piacon, szóval ami ennél régebbi, azt meg se tudom már venni.
Átalakultak a fogyasztói szokások is, meg a közösségi médiahasználat is.
A npi internet, majd még jó pár évvel később is, a közösségi média hajnalán a TestBike egy hiánypótló termék volt és nagyon jól látta meg Hefi, hogy mire van szükség, mostanra viszont teljesen mások az igények, amit már nem is biztos hogy le kell követni, mert van, ami ki tudja ezt szolgálni.
Az őskövületeknek meg még mindig adott a TestBike felülete ( ;