@azaki71: el acad re
@azaki71: rózsaszín álom: rózsaszín (p)uncsit látod s imádod lehet a tér meghajlik vagy te előtte lent a műszer elgörbül s te felhördülhetsz a feromon bíztat a hormon csattog de csak taplók caflatnak el ez bang-cock-félüzem s lecsavart nadrágok hőmérőd pislákol s te álmodsz ha fagyban nyikorog a kilométered tövig nyomod a munkád s szalad a bér-mitkövettem el hogy nem lehetek Tied ó édes(b)(b)ővér-egekbe szökik a pulzus a gangon beléd habarodtam én Bara Margitom:muskátli pukedli puszedli szereted e He?beléd szökik az elektro vibrátor-mi bátrak vagyunk tanyán villog a családi ékszer-kékkutit tolsz magadba e nem lehet kényszer a vándor pihen tornászok a tornácon háború csuszmákol az égen áshatunk árkot szót szorj lelkembe élek ébredezek Veled-a termőföld teremhet a virágot Neked szedem
@azaki71: vot a tévében((második legnagyobb valóság) Maklár-a fórum meg holt-ág a kisz kábé bizottság meg a valóságspektrumban halad/teker ám
@azaki71: csöndesség gyász mindenki sakkozni jár te is szereted a brét tudom arra költöd a bért-nagy forgalom tavasszal ma mindenki parkolópályán halad csendesség üteme veri a kilómétereket tankolj be nasival hideg tél lesz-csörömpöl a jég a fagyott ajkadon mikuláskor belobban a kandalló várod azt a tavaszi madarat füled mellett motoszkál s adja ki a hangokat tél szele suhan s fagy marja a mindenséget fagyott dallam kietlenség s élvezed a mibenlétet
@azaki71: írókat gondolkodó kozeposztalybelieket keres?!?tele van a 9es busz vele foglaljon egy helyet
@azaki71: Nekem az átütős, tapered 100-as modell van kb 5 éve, évi 2-3000 km megy bele jellemzően csak terepen, XCM, endurance jellegű bevetéseken a 80 kilóm alatt, hardtail bringában. A becsúszókat persze letörlöm, de amúgy nem kap különösebb karbantartást, még a gyári szimeringekkel megy, szétszedve minden kenőanyag szinte gyári tisztaságú volt benne. Fox F32-ről váltottam, aminek nem voltam elégedett a mozgásával (OK, tudom... first world problems).
1790 g = tengely nélkül, 180mm nyakkal.
@Cadre Allage: Manitou-nak jó telói vannak, csak nehéz őket jó áron kifogni. Fox/RS akciók sokkal gyakoriabbak.
@rcs2003: mi az a raid-on?!? egy modern upgradelt rovar/szunyog írtó?!?
Legalább Raidon, ha már Suntour (~2kg). Nekem bevált. 5 éve megvan és minimális karbantartással még mindig szinte mintha új lenne. A szimeringek száján lehet látni némi öregedést. Ami könnyebb mint 2kg az mind eléggé zsebbe nyúlós sajnos.
@azaki71: valakinek van adata arról hogy xct suntour 110mm!-nek mennyi a súlya?köszi a válaszokat
@azaki71: ha a kereszténység nem több mint buveszet vagy szemfényvesztés akkor szomorú vagyok és el vagyok veszve....
@Cadre Allage: Várom, hogy a szobahőmérséklet élhető értékre csökkenjen, és akkor nekiugrom egy gravel bicónak. Kíváncsi vagyok elmegy-e a piacon.
@azaki71: ennyi eladatlan kerekpart:() https://www.jofogas.hu/magyarorszag?q=carbon%20kerekpar&o=3
@rcs2003: Margitsziget.... Nagyon le se kell zárni ;) De a Rómairól Szentendrére is meg lehetne oldani.
Szerintem egetverő baromság lenne Bp-n a városon belül bringaversenyt szervezni.
@Cadre Allage: Budapesten bringaverseny miatt miért nincs lezarhato varosresz?!?futó ufoknak mindig van
@azaki71: letolvaji katalin egy mocskos szigány állandoan zaklat telefonon más téma az indukciós kerékpárt még nem találták fel?!?
@Cadre Allage: Szia! Talán még időben. Malom dűlő Bécsi út kereszteződés. FENYŐFAVÁSÁR felirat a sarki épületen. Nincs kirakodóvásár. Ajánlott egyeztetni mit szeretnél megnézni, hogy ki tudják készíteni. Kis épület dugig. Vettem már tőle 2 biciklit. Lehetett variálni a felszerelésen, áron, de alaposan nézd át. Az egyik bicikli lánca nekem két különböző láncból, típusból volt összerakva ( tákolva ). Otthon átnézés, szerelés közben vettem csak észre. Nem ugráltam, mert úgy is cserélni akartam és akkor reklamáljak amikor átveszem, de felhívtam azért, hogy a szerelője érdekesen oldotta meg a lánc hosszabbítást. Minden vásárolt biciklimet szétszedem az "utolsó csavarig", nem hiszek a gyárnak se:-(. Üdv Richárd
@Cadre Allage: este Sandra bullock kobanya skf néger rendor meg a sétányon.....
@azaki71: 16:33kor Szatmári Bandi külsejű srác szentivanon 16:59kor vadaskerti útnál Barbara streisland kulseju;)
@azaki71: mai termés 2 defekt 3ik tüske a cipombe;) eszembe juttatja komlói xco futamokat ottalvos hangoskodos esemény este vmi sz.ar hús behajtása másnap defekt és hatbacsap Benkő Barbi(Bár neki köszönhető hogy a második kedvenc markam a ghost lett) ma kobanyan egy hozzá hasonló lányt lattam Lancszakadas harmadszor Isten nem akarja hogy az ő tiszteletére bringazzak?!?vagy vmiben becstelen vagyok?!?wtf
Kisebb logisztikai feladat egy két négyzetméteres pincében 3 bringát és 7 dobozt elhelyezni úgy, hogy a sörládához könnyű hozzáférés maradjon.
@rcs2003: minden viszonyítás kérdése ....gyenge vagyok-vagy eros vagyok rossz a láncom rossza bringa olcso husnak híg a leve? elszakadt a láncom kapueriában rossz szellemeknek mondják ha a zenélő ija elszakad....mi van velem?
"Solymári nyitvatartásunk: Hétfőtől Szombatig 10-20h között (Telefonon időpont egyeztetése/foglalása szükséges) Vasárnap 13-19h között (Telefonon előre egyeztetett időpont szükséges)"
Kb valami magánház lehet ha ennyire titkolják
@azaki71: tudja valaki hogy a kpk salesbike solymári telephelye hol van azt gondoltam nagy kitelepüllés-de sehool semmi nagy millásgépek hirdetve-e hooollll???
@Cadre Allage: telnek a kilometerk e nyikordulnak a égek fenn merre vagytok lézengo sportársak emberek beszéljetek sorsrol kilométerrol mindenfele
@opp: azért vannak vandál vendelek sportautoval budapesten;) boven
@opp: Sportautóra sincs senkinek szüksége, mégis tele az autópálya velük. ^^
@fpeter: nem a te formádra gondoltam :) Hanem, hogy ekkora távon (6 óra tekerés), versenykörülmények között simán vesztesz időt ha nem a saját tempódban mész mert beszorulsz, változtak a terepviszonyok az előzőleg mért időd, akkori pályaállapotához képest, de jah az egyéni kondid is alakulhatott. 2 perc, baromira semmi 6 órás monti versenyen. Még országúron is simán többet befolyásol csak a szélirány. De az kiderült, hogy nincs szükséged drága karbon montira, elektromos váltásra... ;D
@fpeter: De mennyi volt a verseny idő??? :))) Nagyon nem mindegy, hogy 1,5 óra, vagy 8 óra! :)
Az a 2 perc simán hibahatáron belül van, túl sok a változó körülmény
Ha már múltkor szóba jött az alap alu vs menő carbon vázas bicó dolog, kényszermegoldás miatt alu bicóval indultam a hétvégi versenyen. Alu váz, bowdenes váltó, fix nyeregcső, 1,9-2 barra fújt belsők összesen 2 perces hátrányt hoztak össze ugyanazon a pályán. Nem mondom azt, hogy kényelmi szempontból egyenlő a két kerékpár, de nem is egy árkategória (3x-os szorzó).
@Cadre Allage: országúti elektromos tréning fitnesz nem kell minden figyelj figyelj;(+
@azaki71: ma láttam pár elszánt arcot egy kiemelkdő volt tourdepelsos technikai mezben neon buko jo fizikumu dorogrol tekert visszafele visegrád felé volt vagy 5 6 csoport akik 35 fook felettibe is kimentek-tegnap 2sárgamezes"turázók két csoportját láttam 10/11es úton dorogtól visszafelé
@rcs2003: Pilisben is elég sokat látok hétvégén. Vannak szervezett túrák is. Ezeket egyszerű fölismerni, mert csupa nem kerékpáros kinézetű ember ül egyforma bringákon. :) Kijönnek egy mikrobusszal és onnét mennek valamerre. Ezek olyan 10 fő körüli csoportok szoktak lenni. Aki egyénileg jön az meg általában kocsival kihozza a hegy lábáig és onnét teker. Ezek gondolom saját bringák azért többnyire. De ami közös, hogy egyikük se tud kerékpározni. Az 50-es pedálfordulat és nagymama üléspozíció alapján már messziről fölismerni őket. Meg az ehhez társuló valószerűtlenül gyors tempó alapján. :) Persze csak emelkedőn. :) A bérelt gépek tuti 25km/h korlátosak ugye! :)